Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 20 mei 2010

Amore, more, ore, re, nascuntur amicitiae


Amore, more, ore, re, nascuntur amicitiae

"Uit liefde, gebruiken, omgang en allerlei andere dingen, ontstaan vriendschappen"
Inderdaad is dat een hele waarheid. Vooral hier bij M4M zou dat een hoog in de mast staand item moeten zijn.
Ik begrijp zeker dat we hier bijna allemaal op zoek zijn naar dat stukje meer, ik lees vaak “mijn sociale leven is druk genoeg” of “vrienden heb ik genoeg” maar toch missen we allemaal iets namelijk die significante andere.

Een ontmoeting die ik via deze site heb gehad bleek op niet veel uit te lopen echter de persoon is wel erg interessant, dus wellicht wel leuk om een keer vaker een kop koffie mee te drinken, tenminste dat dacht ik. We hebben heerlijk gegeten en erg geanimeerd met elkaar gesproken, toen kwam het einde van de avond in het zicht, ik ben een beetje, op sommige punten, van de oudere stempel (nog erg jong in mijn wensen!) dus ik heb de reklening zoals een goed gentleman beaamd betaald. Het was zeker al duidelijk, en ook reeds door beide zijden uitgesproken, dat er buiten wat vriendschap er niets méér inzit. Op zich gezien de interessante persoon had ik daar zeker vrede mee. Gedacht gezegd en nog een sms gestuurd, paar dagen later werd die beantwoord, en daarna nooit meer iets gehoord.

Leuke is, en er is hier al meer over geschreven, het profiel van die persoon is voor mij geblokkeerd! Wat is er anders gegaan dan ik in mijn hoofd weet van de avond? Was prima voedsel, geen drank voor mij omdat ik met de auto was, leuke gesprekken over en weer over van alles, of had ik, zoals die recleame laat zien, niet genoeg naar het leuke strakke truitje gekeken?

Om heel eerlijk te zijn weet ik het niet, wat ik wel weet dat ik in ieder geval een leuke avond heb gehad, en, volgens mij is dat toch ook iets waard! Nescis quid vesper vehat

Oh ja, ondanks dat deze site voor hoger opgeleiden bestemd is vergeet ik wel eens dat we niet allemaal Latijn hebben gehad in onze pakketten, dus hier de vertaling: "Je weet niet wat de avond brengt”

Gelukkig maar denk ik dan, want dat maakt ondanks dat je soms met een leeg gevoel achter blijft het daten toch ook weer de schooljongen in me los maakt, leuke spannende gevoelens in ieder geval met enorm veel hoop en plezier.

Saepe ne utile quidem est scire quid futurum sit
Often it is not even advantageous to know what will be

Wigwam

geplaatst door Wigwam - 6153 keer gelezen

beoordeeld 3.75/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl