Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 5 mei 2010

BEVRIJD? AMMEHOELA!

Lieve bloggers en lezers,

Hoe krijgen we in godgodesnaam het gepeupel, d oorzaak van alle zogenaamde ellende in de wereld, wakker? Auschwitz, doodstraf, kinderlokkers, natuurrampen, tantrische liefdeskunst, orgasmes aan de lopende band, kanker, aids, quamtummechanica, wonderen, gore porno, ouwehoeren, vrome nonnen, yoga, Papa Paus, Gandhi, gebeden zonder end, defensieve reetjes, oppervlakkig geblog om de hete brei heen, overbodige kutbanen, elke dag lood in de schoenen, beledigingen waar de honden geen brood van lusten, dodenherdenking waarbij de doden zich onderhand in hun oorlogsgraf omdraaien, een wereldvreemde koningin, Dostojewski's Raskolnikov op hun dak sturen, vipassana meditatie, der Zauberberg van Thomas Mann beklimmen zonder vangnet, das wohltemperierte Klavier van Bach instuderen binnen n dag, scherpzinnigheid, grofheid, hypnotherapie, ziekelijke afhankelijkheid van anderen, rigiditeit, mooie woorden, lucullische vreetpartijen, zuipgelagen, verveling, de dood, de zwarte nacht van de ziel, elke dag meel in de bus, zinnelijke plaatjes, literatuur, gelikte schrijverij, prijzen voor dit en voor dat, crea rijmen en dichten zonder hemd op te lichten, eehh.... de Mattheuspassion, Mozart opera's, Jezus Christus, Mahariva, Seka, Einstein's E= mc, motto's, Boeddha, Hitler, u, k zei de gek?

Ajajaj.....zuuuucht...werkelijk helemaal niks heb ik zo langzamerhand het donkerbruine vermoeden vermag de granieten plank voor hun geborneerde koppen te doorklieven. Mezelf maar vermeien in de samsarische, gekunstelde leventjes d(ie)(a)t ze l(ei)(ij)den, zwelgend desalniettemin in paniekerig in stand gehouden infantiele onwetenheid en af en toe zo hier en daar, waar er ook maar schoorvoetend om gevraagd wordt als er toch een zweempjes lef onverhoeds aan de oppervlakte van hun bewustzijn opduikt, een flinke beuk uitdelen (ben de beroerdste ook niet hoor): wkker worden graag. Het Nirvana staat voor de deur. (De karmische wet, oorzaak en gevolg, geeft opdrachten aan de niet-wijzen en dient de wijzen.)

Ziehier lieve bloggers en lezers mjn bescheiden rolletje (ingegeven door Hogerhand?) wat betreft het vestigen van uw aandacht op een in potentie in ieder van u aanwezig ultiem bevrijdingsplan, dat in n klap aan deze malle, bizarre ondermaanse wereld voorgoed een einde zou kunnen maken, tenzij u uw hand endelijk in eigen boezem steekt en die (buiten)wereld de (buiten)wereld laat. Wl zaak te dezen: effe doorbijten en vooral niet oordelen. Maar dan: wt een bevrijding!

Z, mijn goeie daad weer verricht voor vandaag.

geplaatst door Bach - 4455 keer gelezen

beoordeeld 2.33/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl