Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 24 mei 2010

Dear Sandra,

Dat je niet van mijn bestaan op de hoogte bent kan ik je niet kwalijk nemen want uiteindelijk is niemand perfect, al kom jij wel erg dicht in de buurt. Iemand die onbereikbaar lijkt wordt daardoor alleen nog maar net iets onweerstaanbaarder, tot het ondraaglijke aan toe. Andere vrouwen vergelijk ik al dan niet bewust met jou (heiligschennis!), maar moeten het allemaal kansloos afleggen. Zoals aardbevingen een intensiteit hebben die op de schaal van Richter worden weergegeven, zo geef ik vrouwen een waardering in de schaal van Bullock. Uiteraard is er maar één die een volle ‘10’ waardig is, en dat ben jij zelf. Dear Sandra Bullock, you rock my world!

OK, even een reality check. John Doe wil het aanleggen met Celebrity, ik bedoel, wake up and smell the coffee. Maar aan de andere kant, het zou wel een geweldige scoop zijn in de Privé: ‘Sandra in pittoresk Amsterdams restaurantje gespot met onbekende geliefde’.

Hoeveel meer bevalligheid, looks en humor kun je in een rank, goddelijk vrouwenlijf kwijt zonder een accute wereldwijde meltdown te veroorzaken? Ik ben in ieder geval volstrekt hulpeloos als ik die van levenslust overlopende pretogen van je door mijn hart en ziel voel gaan. Altijd puur en ontwapenend, nooit goedkoop en over the top. En heb je eens een mindere dag gehad, dan neem je met dezelfde humor en flair die jou zo uniek maakt een Razzy in ontvangst. Oscars en Golden Globes verbleken voor mij echter tot prullaria bij de meest felbegeerde trofee van allemaal. And the winner is...you.

Zou het nieuws dat ze haar dirty cheating husband verlaten heeft me naar de bol gestegen zijn? Toen ze nog happily forever married leek zou het niet in me opgekomen zijn zelfs maar te durfen dromen in ieder geval een statistische kans te hebben. Het zou helpen als ze van match4me een gratis lidmaatschap aangeboden kreeg. In ruil daarvoor beloof ik plechtig hier trouw en onverbloemd verslag van alle ontwikkelingen te doen!

Ik wens je niets minder dan het beste. Zelfs als dat zou betekenen dat je je leven deelt met iemand anders dan ik. Liefde is soms ook een kwestie van kunnen loslaten, weet je. Dat je op zo’n goedkope manier bent bedrogen doet me pijn, want als jij gelukkig bent ben ik het ook, en heb je het moeilijk dan leef ik met je mee. Wat jouw soon-to-be ex-husband bezielde toen hij jou bedroog met die goedkope, onder de tattoes zittende callgirl is mij een volslagen raadsel. Een man die jou de zijne mag noemen heeft immers het hoogst haalbare bereikt? De enige tattoeage die ik heb is een afbeelding van jou. Hij zit aan de binnenkant van mijn oogleden zodat ik altijd mooie dromen heb.

Wees voorzichtig met wat je wenst, dromen hebben de neiging zo heel af en toe uit te komen. In dat geval ga ik niet van haar vragen haar filmcarriėre op te geven, het zou ook wel een beetje egoistisch zijn om haar helemaal voor mezelf te houden. Mijn huis is prima geschikt als anoniem liefdesnestje, we zouden het er goed hebben als we even alle hectiek achter ons willen laten. Ik hoop wel dat ze van katten houdt.

Mijn liefste Sandra, ik kan je niets meer bieden dan mijn onvoorwaardelijke liefde. Ik heb geen talenten die mij zelfs maar in de verte even bekend zouden kunnen maken, geen fanclub, zelfs geen virtuele vrienden op Facebook. Het enige talent dat ik hoop te hebben is jou gelukkig maken. Mijn fanclub mag uit één persoon bestaan, zolang jij dat maar bent. Aan virtuele vrienden heb ik niets, ik wil jou in levende lijve bij me hebben. Mijn liefste Sandra, wil je het onmogelijke waarmaken?

love,

Hansgeplaatst door Kameleon - 5006 keer gelezen

beoordeeld 3.4/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl