Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 12 mei 2010

En dag kriebels

Eindelijk heb ik na lange tijd weer een keer een leuke man gehad, die op me reageerde.
Wat is het toch moeilijk om een klik te krijgen met iemand. Maar deze man kreeg het voor elkaar. Ik was gecharmeerd van zijn emailtjes. Lief en voorkomend, attent en open. We hebben een paar keer gemaild. En iedere keer was ik blij dat hij weer geschreven had.
Op een gegeven moment 's avonds de stoute schoenen aangetrokken om het nummer wat hij achter gelaten had op zijn laatste mailtje maar eens te bellen.

De spanning steeg toen de telefoon over ging. Maar helaas, hij nam niet op.
Een uur later nog maar eens geprobeerd. Maar hij nam weer niet op. Ach, hij kon natuurlijk van alles aan het doen zijn. Even een wandelingetje maken, bij zijn dochter op bezoek enz. Ik maak me niet zo gauw druk.

10 minuten later belde hij ineens terug!! Wat was het leuk om zijn stem te horen. Hij liet blijken dat hij dat ook heel erg leuk vond. We hebben over van alles gepraat. Ik heb wat over mijn ex verteld, dat ik hem af en toe nog zie en dat we allebei proberen de lieve vrede te bewaren, zodat we ook samen rustig bij de kinderen kunnen zijn. Hij vertelde over zijn overleden vrouw en de 2 andere vrouwen waarmee hij daarna nog mee getrouwd was geweest. Ook over huisdieren hebben we gesproken. Hoe dol hij was op honden en katten en ik als groot dierenliefhebber vond dat natuurlijk geweldig om te horen.

Voor mij maakt een beestje in huis heel veel verschil. Niemand kan je zoveel liefde en aandacht geven als een dier (tot nu toe). Mijn poes doet in ieder geval haar best om zoveel mogelijk liefde te geven in ruil voor een vol bakje en een hoop kroeltjes. We (niet de poes maar de mailvriend!) hebben ruim anderhalf uur gepraat en hebben gelachen en geplaagd, maar ook serieus gekletst.
Afijn, om een lang verhaal kort te maken. De telefoonklik was er en het beloofde veel goeds voor de 1e ontmoeting die een paar dagen later zou plaats vinden.

Voor de eerste keer in lange tijd ging ik met een blij gevoel naar bed en kon niet in slaap komen. Ik lag er voortdurend aan te denken. Liet ik me het hoofd op hol jagen? Of zou het er toch inzitten dat ik nog een leuke, lieve vent zou krijgen??

Vol beloftes begon de nieuwe dag. Het was voor het eerst sinds lange tijd weer droog buiten. Goed! Het was dus ook iets minder koud. Goed! Toen ik op de weegschaal stond was ik weer iets afgevallen. Heel goed!. Mijn dieet werpt zijn vruchten af en ik voel me een andere, jongere uitgave van mezelf.
Verliefd zijn zou leuk in dat rijtje passen. Goed toch??

Vol verwachting startte ik mijn computer en ging naar mijn hotmail. Er was inderdaad al een berichtje van hem. Ook goed!
Maar wat er in stond verbaasde me zeer. Hij besloot om van verder contact af te zien omdat hij het niet leuk vond dat ik nog contact met mijn ex had!!! Niet goed!! Hij wilde een vrouw niet delen met een andere man. Huh? Blijkbaar was hij vergeten dat hij 1 van zijn exen ook nog regelmatig ziet bij zijn dochter. Dat ze verder geen contact hebben kan ik begrijpen, maar ik heb te doen met de vader van mijn kinderen.
Hier begrijp ik dus iets niet. Domme Lady!
Of ligt het aan hem? Kortzichtig, Geen vertrouwen hebben in anderen, Onzekerheid, Bang om te verliezen? Ging het hem te snel?
Afijn, ik ben weer een illusie armer, maar zeker een ervaring rijker! Heel Goed!!

geplaatst door Lady_13 - 4385 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl