Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 1 mei 2010

Even repeteren

Stilte voor de storm zeggen ze weleens. Het is nu al zó lang stil geweest, dat ik mij langzaamaan zal moeten voorbereiden op een orkaan. Het is dan niet verkeerd dat ik dan zo op kan dreunen hoe ik ook alweer over mannen denk, als ze me ’s nachts wakker maken.

Een aantrekkelijke man is…
... een man die zich op de heenreis in z’n kop STAMPT, dat de date ook geslaagd kan zijn als ‘het’ er niet in zit. Omdat hij het niet voelt, of zij voelt niks, of allebei voelen ze niks, of… allebei juist heel erg wel... maar híj wil eerst weten of hij het na drie dagen nňg voelt (...voor haar). Als dat mij zou overkomen, dan zou ik wel meteen… …willen weten of ik dat na drie dagen ook nog voel. Slik.

Een gevaarlijke man is…
… een man die ik aantrekkelijk vind en die mij doet geloven dat hij dat ook van mij vindt, met als enige doel er een seksueel avontuurtje met mij uit te slepen. Als het achter de rug is voel ik mij (uiteraard wel even lekker, maar algauw daarna) een weggeworpen sinaasappelschil in de struiken. Niet eens in de prullenbak!

Een meedogenloze man is…
… helemaal niet aantrekkelijk, makkelijk zat.

geplaatst door Possess - 3531 keer gelezen

beoordeeld 2.78/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl