Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 5 mei 2010

Goed genoeg!!

Sommigen prangende zaken hebben een oplossing nodig. Althans dat zeurt zo aan mijn hoofd dat ik gewoon een oplossing moet vinden. Nou vanuit je jeugd neem je tal van vragen mee zoekende naar een antwoord en het vinden levert een kruisje achter de vraag op. Heerlijk weer een minder. Zo had/heb ik een heel lijstje, ik zal je niet vermoien met zaken die niet op deze site thuishoren maar een is wel interessant.
Ik had die vraag al meer dan 100x gesteld doch vele antwoorden gaven mij nog niet het gevoel dat HET antwoord erbij zat. Al dansende, waar ik heel gek op ben, sprak een dame me aan. “wil jij met mijn vriendin dansen?” aangezien ik helemaal in trance van de muziek was schrok ik van deze openbaring. Ik was daarheen gegaan om allen maar te dansen, mijn manier om energie op te doen en grenzeloos te genieten van de noten en woorden van de componist. Ehhhh kan ze dat niet elf vragen? Antwoorden ik haar. Met een diepe stem legde ze uit hoe het zat. Opeens kwam de vraag bij mij naar boven, die vraag waar ik nog steeds geen sluitend antwoord voor heb “ waarom vallen vrouwen op bepaalde mannen?” ze keek me aan met grote bruine ogen, “weet je dat dan niet?” antwoorden ze me. Even voelde ik me een klein jongetje wat blijkbaar het geheim van het leven had gemist en niet goed had opgelet......
Nou..... vroeg ik haar toen ik me hersteld had....Er zijn veel vrouwen die iemand kiezen die “goed genoeg is!” Ik werd door deze woorden kompleet van mijn dansvloer gevaagd. ONBEGRIJPENLIJK, dat iemand haar kostbare leven slijt met iemand die GOED GENOEG IS!!
Waarom vroeg ik haar:
1. De angst om alleen over te blijven weegt heel zwaar.
2. Het kunnen stralen naast een ander, belangrijk zijn en blijven, dit speelt mee
3. Meestal krijgt ze dan meer aandacht, en zal hij niet zo gauw naar een ader overstappen als zij ‘knapper’ is/voelt dan hij!

Van dansen kwam niet veel meer en slapen...... pffff ik was even helmaal van de kaart. Ik heb natuurlijk navraag gedaan bij diverse mensen in de trend van .... ken jij mensen........
Het blijkt te kloppen!
Pffffff

geplaatst door YES_YES - 4569 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl