Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 1 mei 2010

Hersenspinsels

Dit is zo’n dag dat alles mis gaat. Tijdens het dweilen van de keukenvloer struikel ik over een emmer water, brak zowat mijn nek, maak een spagaat en uiteraard de emmer leeg! Nadat ik klaar ben met dweilen loop ik naar boven om mijn blog voor deze week te schrijven. Wil ik over mijn open liggende koffer stappen, ik ga op vakantie en dan is het handig om tussendoor van alles in de koffer te kunnen werpen, en ja hoor verlies ik mijn evenwicht en probeer met onnatuurlijke bewegingen en rare hink stap sprongen om niet in de koffer te stappen en niet te vallen. Val uiteindelijk voorover op mijn bureau. Koffer nog heel en ik niet beschadigt wel geschrokken en heb mijn vocabulaire weer eens opgehaald! Is nog redelijk paraat moet ik zeggen.

Van het een komt het ander en begin verder te schelden en te mopperen, want ik ben het alleen zijn zat, meer dan zat, moet alles alleen doen en moet morgen ook nog het dak op want er is een dakpan kapot gewaaid. Grrrrrrrr. Slaat helemaal nergens op, maar ja eens even lekker uit je dak gaan moet kunnen, toch! Er is niemand die mij hoort, dus waarom niet! Ik wil dit niet, het heeft lang genoeg geduurd, waarom ik, waar heb ik dit aan verdiend, alleen zijn is niet leuk. Ik wil een man, nu! Kan hij het dak op en niet ik! Een man is toch zo handig en makkelijk. Ben even net een klein kind, stampvoetend, boos, ontevreden, dwars, eenzaam, down, depressief en alleen en vooral zielig, heeeeeel zielig! Ben gewoon opstinaat, even niet voor rede vatbaar. Ik huil nog net niet en ben ook niet gefrustreerd of zo, maar ik voel me gewoon kloten. Het ergste is dat er niemand is waartegen ik zielig kan doen, schelden, foeteren, tegen aan kan hangen, vervelend doen, want niemand vind mij zielig, ik wil ook niet dat iemand mij zielig vind, want dat ben ik niet, maar ja het zou toch wel even lekker zijn. Je kent het wel, ik gedraag me als een kip zonder kop, weet van voren niet dat ik van achteren leef. Grrrrrrrr Kortom alles zit tegen, alles gaat mis, wil een hoop doen, maar doe geen fuck! Het enig wat overblijft is een K-gevoel. Wat moet ik nu!

Ik ben een zeur, ik weet het! Gisteren met mijn zus gezellig met de waterbus en de watertaxi naar de s.s. Rotterdam geweest en heerlijk op en door het schip geslenterd en heerlijk zitten lunchen. Als dochters van een zeeman en die op verschillende schepen van de HAL heeft gevaren (maar niet op de Rotterdam) moet je toch de s.s. Rotterdam bezichtigen. Het was een dagje jeugdsentiment, heel leuk en gezellig en vooral veel gelachen. Vanochtend krantje gelezen, met koffie en ontbijt en vervolgens naar de sportschool en daarna mijn administratie bijgewerkt en de keuken gesopt en gedweild. Ik heb het hartstikke goed en heb een leuk afwisselend leven. Ga binnenkort voor de verandering weer op vakantie, koffer staat al klaar en gooi er telkens wat in wat ik absoluut niet mag vergeten en mee wil nemen. Tegen de tijd dat ik wegga kan de helft weer worden opgeborgen. Mag maar 20 kilo meenemen en da’s niet veel voor een rondreis van 8 dagen! Tja keuzes maken, iedere dag maar weer! Vorig jaar voor een zonvakantie van een week hadden mijn vriendin en ik samen overgewicht en op de terugvlucht zelfs 13 kilo; samen wel te verstaan! We moesten er wel om lachen, ja kwam door alle cadeaus die we voor iedereen gekocht hadden. Je moet toch wat verzinnen als excuus, toch!

Ik heb een goed leven, ben gezond (althans dat hoop ik!), heb een leuk eigen huis, een leuke baan, een autootje, kan doen en laten wat ik wil, mijn kinderen en kleinkinderen zijn gezond, ga dit jaar 3 maal op vakantie, ik haal uit het leven wat er uit te halen valt, dus wat wil een mens nog meer? Ik moet niet zo zeuren, maar ja (durf het niet te zeggen … … ……!) Ach wie weet kom ik wel een leuke Spanjaard tegen en blijf ik plakken. Zal toch wat wezen dat ik hoteldebotel verliefd raak op een Spanjaard en niet meer terug wil naar Nederland. Dan heb ik echt een probleem, nou ja of niet. Voor wie moet ik terug?

Mijn goede humeur is weer als vanouds, prettig gestoord. Ga een flesje witte wijn opentrekken en wat zitten lezen. Vanavond Paul de Leeuw kijken, Deadline en naar een thriller, wordt dus weer nachtwerk, ach moet kunnen. En morgen, morgen is er weer een nieuwe dag met nieuwe kansen.

Een goed weekend allemaal.

Abigail

geplaatst door Abigail0 - 3739 keer gelezen

beoordeeld 3.14/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl