Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 15 mei 2010

“Het komt wel goed schatje!”

Love doesn’t cost a thing! Dat zong Jennifer lopez al een tijdje geleden...... en, volgens mij heeft ze vet gelijk!

Het is zo eenvoudig doch voor vele zo moeilijk. Natuurlijk is het wat hier op de site gebeurt, de dates etc een weerspiegeling van de maatschappij, waar heel wat minder leuks gebeurt en wat mij elke keer weer verbaast wat mensen elkaar aan doen! Als je + denkt en richt op het goede van een mens des te meer is het verbijsterend te constateren dat andere daar regelmatig een loopje mee nemen. Is het leven een wedstrijd geworden in spitsvondigheid, elkaar aftroeven? Wat willen we nu in een relatie? Dreigt er een twee deling te komen tussen mensen die gewoon een, nou ‘maatje’ zou ik het niet willen noemen, maar laten we het....hmm... ‘vast punt’ noemen, in een relatie willen?,... squashen net zo gemakkelijk doen als vrijen om meteen door te gaan naar een borrel met vriendinnen/vrienden......
En de andere groep,.....die echt een lief willen, als maatje, als allesie! Alles mee delen en beleven. Iemand die er voor je is, waarmee je je diepste gevoelens kan delen, naar je luistert zonder vooroordelen en veroordelingen en... als het tegen zit tegen je zegt: ....’komt wel goed schatje!!” wat een prachtige waardevolle zin. Hier spreekt liefde, vertrouwen, geloof in jou, ongeacht wat er ook gebeurd... ik sta achter je- gevoel.. Hmmm!
Hoe shiften we nu met daten de ene groep van de andere zodat je weet waar je al direct aan toe bent. Want mensen doen zich soms anders voor of hebben verschijnselen van de andere groep in hun gedrag, of... misschien willen ze wel eigenlijk bij die andere groep horen maar...........durven ze niet!

geplaatst door YES_YES - 4795 keer gelezen

beoordeeld 2.36/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl