Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 23 mei 2010

Het weer lonkt ernaar om weer verliefd te worden!

Het weer lonkt ernaar om weer verliefd te worden!

Het mooiere weer is nu ook in Nederland iets aan het beginnen. Mooi lijkt mij.
Vandaar dat ik vandaag een dagje waar ik even naar Lelystad moest vanuit Den Haag de open auto neem, ik ben ik het gelukkige bezit van een al wat ouder auto naast mijn dagelijkse auto die een open dak heeft, dus zoals reeds verwacht, het dak open en vanmorgen al vroeg in de auto richting Flevoland.

Het is nog tamelijk fris maar dat doet de pret zeker niet drukken en met een trui aan is het in de ochtend prima te doen. Heerlijk redelijk rustig naar de plaats van bestemming gereden. De zon begint al meer van zich te laten voelen en ik merk dat zo in de ochtend de zon op mijn gezicht een lekker gevoel geeft. Zelfs voel ik de kleur al naarvoren komen. Leuke groep met cursisten gehad in Leleystad, oh ja voordat ik het vergeet, duik cursisten ik geef af en toe als een vriendje het te druk heeft nog wat duik instructie, en na de lunch met een heerlijke kop koffie onderweg naar huis.

En daar gaat het eigenlijk in dit stukje over, ik besluit omdat ik ruimschoot de tijd aan mezelf heb op deze verder vrije dag, dat ik de landelijke route neem naar het Haagsche, dus richting Aalsmeer en daar langs de ringvaart de zijweg op geschoten, wow, het is bijzonder druk op het water, en nog drukker met fietsers die ook willen genieten van het mooie weer. De zon is ondertussen heerlijk aan het branden op mijn hoofd, de wind die ik door het rijden oppak zorgt voor een goede en juiste temperatuur, ik heb niet zoveel haar meer dus door het haar waaien is niet meer zo van belang :)

Rustig de weg vervolgen tot ik in Leiden ben aangekomen, een heerlijke rit, alwaar nog even langs de weg een kop koffie en een water gekocht. Vanuit Leiden ben ik de autoweg maar weer opgeschoten en naar huis gereden. Prima dag, leuke duik met leuke cursisten, lekker ritje met het dak omlaag, heerlijk rustig omdat er geen haast is, lekker terrasje met een lekker kopje koffie. Alles lijkt wel helemaal in orde, maar, waarom heb ik dan een vreemd gevoel van gemis?

Juist, alles doen is leuk in je eentje, maar vele malen leuker als je dat kunt delen met een andere persoon die hier ook van kan genieten, het mooie weer in mijn bol maakt dat ik het erg leuk zou vinden weer enorm verliefd te worden, zoals een schooljongen met zijn eerste date. Gewoon verliefd en zo verliefd dat je weer allemaal gekke dingen doet om maar met die persoon het leuk te hebben.

Op dit moment niet, maar wie weet??

En tijdens het laatste stukje van naar huis rijden heb ik besloten dit eenvoudig te delen, want volgens mij willen we dat allemaal, lekker verliefd te zijn.

Wigwam.

geplaatst door Wigwam - 4759 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!



<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl