Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 15 mei 2010

Ik snap het even niet meer...

Soms gaan de letters hun eigen leven leiden. hier de juiste tekst.
Het was gister kwart over elf , ik zat in de auto al vanaf elf uur te wachten en vroeg me af of het nu qua geslachte bepaald was om te laat te zijn? Ik had mijn Kings of Leon weer aan staan. Een lijstje in mijn zak van zaken die me raken en waar onze verschillen liggen. Even opschrijven geeft me even een gevoel van structuur in deze emotievolle zaken. Mogelijk komt er een oplossing. Mijn gedachte dwaalde af naar de momenten dat we elkaar hadden ontmoet, de weken waarin we bezig waren om elkaar re leren kennen.

De verschillen in snelheid hoe je zo’n relatie aangaat, nou ja,.... hoe en wat je doet. Het verschil in snelheid is enorm. Deels omdat, laten we haar Jacqueline noemen, zo’n drukke agenda heeft en deels omdat schijnbaar onzichtbare grenzen staan welke eerst door de tand des tijd over wonnen dienen te worden. Moet iets vanuit onze calvinistische historie zijn. Net als dat je eerst maanden, wat zeg ik, jaren alleen moet zijn geweest om aan een volgende relatie te beginnen!!?? Heb je wel eens een leeuw die om de heganomie, met een andere leeuw gaat knokken, en dit verliest, maanden in therapie gezien? Of al plannend met zijn agenda in het hoge gras van de Savanne aan het kijken of hij het nu voor de zomer of na de zomer 2012 nog eens zijn kansen zou wagen?? Waarom maak ik dat toch weer mee. Jacqueline, die elke dag weer vol zit met afspraken! Is het een soort van ziekte aan het worden onder meerdere dames die constant maar ‘bezig’ moeten zijn. Plotseling moeten alle mensen Leiden die ook maar de minst tekenen van zwangerschap hebben worden bezocht, en terwijl ze de persoon nauwelijks kennen. Nou van een vriendin, van een vriendin haar zus! Nou ja vanuit een man beredeneert is dit apart toch?. Voor mij een vaag iets war ik echt geen tijd aan ga besteden. Dan kan ik wel overal langs gaan. Of speelt hier het ontlopen van de eenzaamheid, de confrontatie met jezelf, bij dan toch in ieder geval een groep te horen...of... bang dat je je vriendje echt leuk gaat vinden en dat ze denkt dat het weer het zelfde als vroeger gaat worden? Na de ‘zwangerschap controle, moet er natuurlijk in de kroeg worden gedronken, om dit goede nieuws te bezegelen op de goede afloop om dan weer, te laat, naar huis toe te rollen om dan half van de wereld in slaap te vallen en niet tot de confrontatie te hoeve te komen dat je geen moment voor jezelf heb gehad en dat, het eens uitgesproken, verlangen om iemand te hebben om mee te eten en ;samen lekker dingen te doen en niet meer alleen hoeft te gaan slapen tot het verleden behoort...... die confrontatie.... die is uit de weg gegaan.
De deur gaat open Jacqueline stapt binnen en de wereld is even anders. Ik schrik ‘wakker’ uit mijn gedachte. Ze gaat zitten en kijkt me met die prachtige ogen aan en zegt:’ ik heb je zo gemist’........ ik bijt op mijn tanden en denk, waar was je dan? Waarom zagen we elkaar dan niet? Waarom stond je niet plotseling op mijn stoep? Waarom ,...waarom....? Wat is in godsnaam missen?
Ik snap die taal niet.


geplaatst door YES_YES - 4695 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl