Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 24 mei 2010

Klopt het wel of klopt het niet?

Heb een leuke man ontmoet! De eerste date liet even op zich wachten omdat hij nog samenwoont. Ze zijn er uit dat ze uit elkaar gaan, maar zij heeft nog geen woonruimte. In eerste instantie hield ik de boot af, vond het niet fair tegenover haar. Dat hield ik een week vol. Daarna biertje gedronken. Hij vond mij leuk en ik hem. Appeltje eitje, zou je denken.

Iedere dag belt hij, iedere dag smst hij. We hebben zowiezo iedere dag contact. Daarna nog een ontmoeting en weer een klik, van twee kanten wel te verstaan. Nu vandaag weer een afspraak, bij mij thuis. Lekker wijntje gedronken, maar na 2 uur moest hij weer weg, had hij nog een afspraak. Oke, dacht ik. Tijdens het gesprek gaf hij aan dat ik meer had aan een man die bij mij introk en dat zou hij nooit doen want hij was gehecht aan zijn huis. Zijn dochter had het moeilijk met het vertrek van zijn ex-vriendin. Hij wilde het rustig aan doen. Onderweg smste hij dat hij het leuk had gehad en dat hij dit een kans wilde geven maar dat hij het echt rustig aan wilde doen en zijn hormonen onder controle wilde houden. Ik smste terug dat ik mijn hormonen niet onder controle had........daarna geen reaktie.
Wat is dit nu? Val ik op de verkeerde mannen, vallen de verkeerde mannen op mij?

geplaatst door Anchar - 4725 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl