Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 4 mei 2010

Kwetsbaar of open

Het is als een lente dag welke stralend begint doch opeens kan veranderen. ’s Morgens besloot je een dun jack aan te doen en ’s middags als de zon zijn kracht training beëindigt wordt het weer koud. Te koud voor een jack alleen, de sjaal, trui ja ...opeens lijkt niets meer te helpen om dat wat koud is warm te krijgen. Je hebt zo je eigen manieren gehad om het weer onder controle te krijgen doch nu, nu je anders bent, dan werkt het blijkbaar niet. Vreemd dat anders zijn... wat is er dan anders...?

Je kent haar net, gemaild, gesmst... afgesproken en je weet niet wat voor ‘weer ‘ het gaat worden? Je bent anders, jezelf zoals je je nog niet hebt ervaren, al hoewel, een tijd geleden, een hele tijd.

Laat je je hart spreken? Je verstand? Hoe is het de vorige keren verlopen. Oh.... ik heb gehoord....Pff. Op dat soort momenten dan gaat er van alles door je hoofd en zeker door je hart. Gelukkig stroomt er elke seconde nieuw bloed, blakend van energierijk zuurstof aan de ene kant en het zuurstof arme bloed, wat zijn taak erop heeft zitten weet verder. Deze twee vermengen zich normaliter nooit. Waarom niet? Omdat we die dingen een eerlijke kans moeten geven. Nieuwe zaken horen opnieuw te worden ervaren, fris, fruitig vol met energie. Blakend van trots wie we zijn een nieuw relatie en nieuw begin een nieuwe IK! Niet meer Ik en mij maar jij en wij?

Dat kan allen gebeuren als we het oude het oude laten en daar, net zoals het bloed, dat uithalen wat we noodgrepen om te groeien en de dingen te doen die we willen doen, Daarna..... laten we het los. We hebben immers geleerd wat we wilde/diende te leren.

Ik kijk naar buiten en vraag me af wat voor weer het wordt. Ik weet het..... mijn weer!

Ik neem mee.......... al het goede van vroeger, de relaties, en .... voel de energie in mij komen.

geplaatst door YES_YES - 3650 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl