Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 4 mei 2010

Liefde voor muziek en vrijheid

De klank van de klokken is weer verstomd. Nederland heeft herdacht. Nu is het bijna tijd om naar de volgende stap te gaan. Het vieren van onze vrijheid. Een vrijheid waar men jaren geleden voor gestreden heeft en waar in sommige delen van de wereld nog steeds voor gestreden wordt. Wow wat een zwaarwichtig onderwerp voor een site als deze. Het is iets waar we best eens stil bij mogen staan, vind ik. Al is het maar eens per jaar, al is het maar één keer via een blogbericht.

En er is geen betere manier om deze vrijheid te vieren dan op pad te gaan en één van de vele gratis festivals te bezoeken. Er zijn er zoveel dat er altijd wel iets voor je bij zit. En omdat 5 mei (bijna) altijd een mooie, zonnige dag is, is het dubbel genieten. Maar er is meer dan muziek. Deze festivals zijn ook perfect om anderen te ontmoeten. Wie weet loop je onverwacht de ware tegen het lijf.

Maak dus een keuze uit één van die geweldige festivals en ga ervoor. Welke artiest wil je zien? Ed Kowalczyk (van Live) en Gotcha in Haarlem? Junkie XL en Bettie Serveert in Zwolle? Guus Meeuwis en Babylon Circus in Den Bosch? Er is echt veel te kiezen. Google maar eens. Het is dan ook zonde om binnen te blijven zitten. Btw, voor iedereen die dit leest op 5 mei is dit het teken om naar buiten te gaan en te feesten, tenzij je dit op je mobieltje leest en al buiten bent. :-)

Mocht je het lastig vinden om een keuze te maken uit al die festivals. Op het oudste en gezelligste bevrijdingsfestival heb je altijd een geweldige tijd. Dit festival viert dit jaar ook nog eens haar 30ste verjaardag. Een extra feestelijk tintje. Nog geen idee over welke we het hebben? Haarlem natuurlijk.

Kortom, een heerlijke dag in de buitenlucht (voorspelling is 11 tot 13 graden met geregeld zon) met gelijkgestemden en fantastische muziek, wat wil je nog meer? Een biertje? Wijntje? Fris? Het kan allemaal... Bij een feestje hoort een drankje. No worries. Alles is aanwezig. Je hoeft alleen maar je goede humeur mee te nemen.

En met al die leuke muziek, het dansen en feesten, kom je zoveel interessante mensen tegen. Stel je er voor open en het wordt echt een geweldige dag. Wees proactief en connect. Je weet maar nooit wat er van komt. Ik wens jullie dan ook een leuke zonnige, muzikale dag toe. Dat de liefde voor muziek maar mag overslaan in liefde voor een ander. Veel (date)plezier... Oh ja, en zwaai eens naar de aardige vrijwilligers die deze festivals mogelijk maken, waaronder ondergetekende. Rock on. \m/

geplaatst door Pigpen - 3413 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl