Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 6 mei 2010

Ontsnapt

Op welk punt tijdens een blinddate is het okay om op te stappen als je weet dat het niet de Ware Jacob/Jacoba is die aan je tafeltje zit? De meningen lopen nogal uiteen. Ik heb een mini-onderzoek uitgevoerd en vriendin A zei dat ze kost wat kost altijd de date helemaal tot het einde uitzit. Je weet maar nooit, het kan uiteindelijk toch nog klikken. Vriend B is daarentegen heel hard en zegt dat als de vrouw (lees: haar uiterlijk) m vanaf het begin niet bevalt, dan neemt ie niet eens de moeite om haar gedag te zeggen. Hij gaat gewoon linea recta weer naar huis om voetbal te kijken en laat haar rustig voor niks om hem staan wachten. Ik zit daar dus een beetje tussenin. Meestal ga ik toch even wat drinken en dan heb ik na een uurtje opeens een noodgeval thuis. Of er komt een plotselinge, knallende koppijn opzetten. Ik vind het namelijk heel lullig om iemand helemaal voor niks op te laten komen draven, dus ik geef ze minimaal een uurtje of twee. Maar op mn laatste date heb ik mn eigen regel een beetje verbroken.

Qua uiterlijk was De Date in kwestie helemaal niet verkeerd en in het begin liep het gesprek eigenlijk ook best lekker. Maar na een uurtje of zo, begon ik te merken dat De Date eigenlijk helemaal niet zo aardig was. Het begon er al mee dat ie zei dat ik heel Amerikaans klonk en dat ie Amerikanen oppervlakkig vond. (Dit was een Engelse Date) Hij vond mn hobbies saai en mn interesses slaapverwekkend. Ja, sorry ik lees nu eenmaal liever een spannend boek dan dat ik met de adrenaline gierend door mn lijf een vliegtuig uitspring of aan een lang elastiek ga hangen. Als ik aan het woord was, dwaalde zn blik af richting mn borsten. Hij vond me kennelijk zodanig oninteressant om aan te horen dat ie uiteindelijk ook nog met het meisje dat naast hem aan de bar zat begon te flirten. Alsof dat nog niet erg genoeg was, behandelde ie het barpersoneel als straathonden en hij probeerde ruzie te zoeken met de andere mannelijke klanten. De barman had me al een paar keer met opgetrokken wenkbrauwen aangekeken. Dus toen De Date na een paar pilsjes naar de WC moest, zag ik mijn kans schoon. Ik heb niet eens meer gewacht tot ie terugkwam. Ik heb mn jas gepakt en ben naar huis gefietst. Ik kreeg nog wel een smsje: Waar ben je nou? Ik heb daar uiteraard niet op gereageerd. Misschien wel heel lullig van me, maar in dit geval had ie het er zelf naar gemaakt. Toch?

geplaatst door Jaklien - 4771 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl