Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 5 mei 2010

Spijkerbroek of.............?

De zon scheen al laag op de deur van de klerenkast toen ik hem met een zucht opende. Pfff, ..ik ging met mijn vingers door de stapel overhemden heen. Of,... toch een T-shirt? Wel een beetje fris als de zon ondergaat! Volgens mij ben ik een man en die houden niet van pijn lijden of kou vatten om mooi te zijn. Mijn Oma zei dat tot vervelends aan toe. Toen begreep ik haar niet zo, nou,... in de context waarop ze dat toen zei. Nu jaren later...sorry oma, het spijt me dat ik je wijze les pas nu door heb. Ik zucht en denk even heel sterk aan haar. Hoe zou zij het nu hebben opgelost? Je hebt een date en wil er leuk uitzien! Wat is leuk, hoor ik haar zeggen. Mijn gedachte dwalen af en doen me denken aan een onderzoek waar 20 vrouwen de foto’s van 10 mannen kregen te zien.

]Natuurlijk is er altijd iets persoonlijks waar je op let. Er is ook een ‘ algemeen’ mooi/leuk besef. Deze dames kozen natuurlijk de algemeen leuk gevonden boys uit. Zij werden in de schaal van 1 t/m 10 gezet. De wetenschappers waren niet geschokt. Voldaan lieten de dames zich naar de tweede test voeren. Zij kregen 10 T-shirts van dezelfde mannen, maar... waar ze een nacht in geslapen hadden... Hihih ruik je het al? En wat werd de uitslag nu?
Ik dacht laat ik maar eens van onder af starten. Eerst de schoenen, dan de broek, de riem en .... ennne... een wit T-shirt. Mooi dat is klaar. Luchtje op een crème op het gezicht en. Viola! Voldaan loop ik de trap af om onderaan de trap in een levensgrote spiegel het resultaat te bekijken. Okay!
Oh ja,..... ik weet natuurlijk de uitslag van de test. Wat denk jij?

geplaatst door YES_YES - 3580 keer gelezen

beoordeeld 2.4/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl