Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 21 mei 2010

Vakantie

Ik heb vakantie. Heerlijk. Er zijn al een aantal mooie dagen geweest en heb heerlijk in de zon gezeten en heb al een tintje. Echt bruin zal ik nooit worden, daar is mijn huid te wit voor.

Ik ga niet weg. Ben altijd al op sjouw alhoewel dat echt geen vakantie is. Maar ik vind het heerlijk om een poosje thuis te zijn. Knuffelen met de poes dan maar omdat er nog steeds geen leuke man is waar ik dat mee kan doen. Ach volgende week is de grote dag van mijn oudste zoon en de voorbereidingen nemen ook veel tijd in beslag. Een welkomstliedje geschreven en meegeholpen om een klein boekje te maken. Omdat ik heel veel afgevallen ben heb ik nieuwe kleding gekocht en natuurlijk moeten daar ook nieuwe schoenen bij, en eeerrrrruuuuug veel geld uitgegeven. Dus eigenlijk komt het wel goed uit dat ik niet weg kan. Ben nu nog druk bezig om zelf een stola bij mijn prachtige jurk te maken. Zwarte organza waar uitgeknipte bloemen van een andere lap op vastgezet worden. Klinkt eenvoudiger dan het is. Ik hoop dat het gaat lukken. Het is in ieder geval veel meer werk dan ik had verwacht.

Gelukkig ook wel tijd gehad om met een collega die ik al lang niet had gezien mijn woonplaats onveilig te maken. Lekker in de zon op een terrasje urenlang bijkletsen over alles wat we allebei hebben meegemaakt de laatste jaren. Allebei weg bij de mannen en zij ook nog eens ernstig ziek geweest. Wat kan een mens toch veel mee maken in een relatief korte tijd. Vreemd ook dat ik het eerste jaar moeite had om wat alleen te zijn. Wel heerlijk dat ik mijn eigen woning had enzo, maar ook als je zelf de scheiding initieert heb je een soort van rouwproces. Het tweede jaar was stukke beter alhoewel er nog steeds moeilijke momenten waren en ben ik toch maar hulp gaan zoeken. Officieel ben ik met traumaverwerking bezig geweest. Ik kan het iedereen aanraden die wel eens in de knoop met zijn verleden zit!! Ik heb er veel van geleerd en kan nu weer optimaal genieten van alles wat er om me heen gebeurd. En dat is heel veel. Gelukkig maar, want ik hou van afwisseling. Ik ben graag bezig, met de computer, een boek lezen (ik ben begonnen in het derde deel van de Millennium trilogie) , wandelen, shoppen, musea bekijken, uit eten enz. Doe maar een voorstel en 10 tegen 1 dat ik er voor in ben. Behalve huishouden doen, daar houd ik niet zo van, dat is een noodzakelijk kwaad! Wie dat heeft uitgevonden verdient gèèn Nobelprijs.

Zo, dit was mijn vakantie bijdrage. Ik dacht dat ik tijd genoeg zou hebben om iets leuks te schrijven maar erge diepzinnige dingen komen er niet naar boven en tijd....... ach, wat is tijd. Ik ga maar weer even naar het winkelcentrum. Moet gouddraad hebben om de bloemen vast te zetten. Goed excuus toch, om te shoppen?

geplaatst door Lady_13 - 4900 keer gelezen

beoordeeld 3.5/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl