Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 9 mei 2010

Verliefd, verloofd, getrouwd (deel 4)

Hoe kan het? Je kijkt mij verliefd aan, je accepteert en reageert en toch ga je niet verder? Je wil mij niet zien na het werk? Ik begrijp het, want ik woon nog samen. Na de opmerking: "woont herman nog thuis?" begreep ik dat je toe was aan een volgende stap.

Mijn thuissituatie was zowiezo niet houdbaar, als iedere dag gevraagd/opgemerkt wordt dat/of je nog van de ander houdt en je kunt dat niet met een bevestigend antwoord toegeven, ja, dan houdt het een x op....
Als je het ene moment zegt: "kan je dochter niet bij haar vader wonen", dan begrijp ik daaruit dat je met mij verder wil.....maar ja, het volgende moment zei je: er komt geen vrouw bij mij binnen.....
Als je dan ook nog na een half jaar (dat ik het emotioneel erg zwaar had) om jezelf "te redden" aangeeft aan jouw leidinggevende dat ik jou lastigval, kan ik zeggen dat dit alles mij heel erg veel pijn heeft gedaan. Ik ben diep geraakt en voel mij "misbruikt". Jij had mij nodig op het moment dat je het moeilijk had, niet meer niet minder. Wat heb ik hiervan geleerd? Dat mannen niet te vertrouwen zijn? Dat je niets meer voor iemand moet doen? Dat vind ik moeilijk omdat het niet zo zwart/wit is, maar tegelijkertijd vind ik dat je moet leren van fouten, als je daar van kunt spreken. Liefde wint altijd, was mijn motto en dat kan ik nu niet meer bevestigen. Jammer, dat je door schade en schande wijs moet worden en jammer dat dit tenkoste van de liefde moet gaan. Ooit zal ik terugkijken en denken, ja, het was goed zo. Ik ben nog niet zover....

geplaatst door Anchar - 4344 keer gelezen

beoordeeld 3.67/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl