Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 5 mei 2010

Vervolg BIV,

Voor de nieuwe lezers; BIV = Blijk Van Interesse.

Natuurlijk zijn BIV’s niet gemakkelijk om te herkennen, tenminste als je iemand treft die dit heel subtiel doet, en of nog niet zeker is over jou, maar ook
Diegene die ‘wachten’ tot jij aan zet bent. Natuurlijk mannen het lijkt wel nooit goed.... als je iets doet dan wordt je te macho, gezien en als je niks doet dan te passief... zucht. Ja , ja het valt niet mee toch om een man te zijn! Hahah.
Er is een moment wat je bijna allemaal meemaakt ... hoe nu verder? Hoe zijn haar/zijn denkbeelden over mij? Bedenk dat hoe we wat dan ook interpreteren dit vaak een ‘wereldbeeld’ is over wat wij zelf hebben meegemaakt. Zo had ik een date die dacht dat ik heel erg boos ging worden omdat haar ex, als hij boos werd en gewelddadig, hij zich blijkbaar opladen tot die boosheid door te zwijgen om dan opeens los te barsten in woede. Dus een interpretatie zicht vaak wat over jezelf. Er is een manier om erachter te komen hoe de situatie is...... communiceren!! Praat, vraag, en check of je interpretatie goed is.
Lijkt gemakkelijk, en dat is het ook.....maar in de praktijk? Nee, communiceren en ik bedoel echt communiceren ,.. dat schijnt erg moeilijk te zijn.
Toch zegt de non-verbale communicatie vaak meer. Dit laat je zien door je houding en gedrag. Dit is vaak alleen door de echte profs te camoufleren en een hele goede graadmeter voor de BIV’s (Blijk Van Interesse).
Dus BIV’s kunnen non-verbaal zijn. Bijv:
• open houding
• een hand die de jouwe zoekt
• oogcontact
• waar de kus komt
• tussendoor naar je kijken
• voor je staan in plaats van zijwaarts
• etc.


geplaatst door YES_YES - 3606 keer gelezen

beoordeeld 3.25/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl