Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 1 mei 2010

Vreemde mannen

In de afgelopen jaren heb ik toch best een aantal keren gedate. Ook veel emailcontacten gehad.
Het was altijd heel gezellig om een beetje te mailen, of te chatten of te daten.
De ene keer email je een paar weken, de andere keer word je meteen uitgenodigd voor een kopje koffie omdat elkaar zien toch wel prettig is.
Alles wat tijdens mijn huwelijk stil gestaan heeft over kennis van mannen wordt nu in rap tempo bijgeleerd.
Ik weet niet of dat gunstig is. Ik leer een heleboel dingen die ik niet leuk vind. Maar ongetwijfeld zal dat ook zo zijn met mannen die al met een aantal verschillende vrouwen gedate hebben.

Gelukkig, voor dat ik verder vertel, zijn er ook een heleboel leuke en aardige mannen. Tot nu toe heeft het alleen nog niet zodanig geklikt dat het kans van slagen had. Misschien ook, ben ik wel te naïef. Te goedgelovig. Ik vertrouw nog steeds op de eerlijkheid en de goedheid van de mens totdat het tegendeel bewezen is. Misschien ben ik in een contact niet adrem genoeg. Ik luister en knik aanmoedigend als iemand aan het vertellen is, maar denk er vaak wel t mijne van. Ze zeggen wel, mannen zijn net kinderen. En ja, ook kinderen kunnen doorgaan totdat de absolute grens bereikt is. En dat is voor mij wel eens een probleem. Ik heb zoals iedereen mijn grenzen, maar ik geef ze denk ik niet duidelijk genoeg aan. Ik vind het ook geweldig om in een gesprek eerst heel veel te luisteren. Je leert daar verschrikkelijk veel van over een persoon. En ik heb ook mijn dromen. En die zijn na mijn scheiding misschien zelfs wel heviger geworden. Want wie weet is het toch nog mogelijk om de tijd te slijten met een man waar ik tegenop kan zien (letterlijk en figuurlijk) waar ik trots op kan zijn, mee kan praten, in mijn armen kan nemen als hij daar behoefte aan heeft en zo veel meer.

Helaas zijn er ook mannen die, om het zachtjes uit te drukken, in het hoofdstuk 'apart' passen.
De één wil onderdanig zijn, de ander wil dat ik in kort rokje en het liefst alléén dat korte rokje en een miniem topje hem verwelkom van zijn werk, weer een ander draagt in zijn vrije tijd kleding die niet voor mannen bedoeld is. Bij een ander kwam ik erachter dat ie een zware alcoholist was en sommigen, en dat heb ik nu al 2 keer meegemaakt, kreeg ik zonder pardon een foto van de erecte status van de persoon via de email toegestuurd. Eigenlijk vind ik dat laatste nog het vervelendst. Ik ben daar absoluut niet van gediend! Het is voor mij een absoluut 'No Go'. Klaar, over en uit. Als mensen dat doen omdat ze dat allebei leuk vinden moeten ze het vooral niet laten. Maar ik vind niet dat het met enige beschaafdheid te maken heeft, of met respect voor de ander. Zo van, we hebben even leuk gebabbeld, maar hier gaat het eigenlijk om. Anno 2010 moet dat kunnen zegt dan iemand. Is dat zo?? Zijn de normen en waarden (nee ik stem niet op Balkenende) zo verloederd dat we het heel gewoon vinden om dat te doen? Kun je niet gewoon beginnen met elkaar een beetje te leren kennen, over elkaars interesses praten enz.? Ik vind het vreemd en voel me eigenlijk zwaar beledigd dat ik alleen als sexobject gezien wordt. "Jaja, kom maar, ik doe net alsof ik je aardig vind en het bed staat klaar!"
Begrijp me niet verkeerd, dat bed, daar ben ik òòk in geïnteresseerd.
Maar ik ben geen goedkope hoer.

geplaatst door Lady_13 - 4041 keer gelezen

beoordeeld 3.5/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl