Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 28 mei 2010

Was will das Weib?

Mannen lachen ons vrouwen met onze lijstjes altijd een beetje uit. We maken ze graag. Overal voor. To do lijstjes, boodschappenlijstjes, lijstjes voor de vakantiegarderobe…en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Mijn lijstjes zaten altijd in mijn hoofd. En ik kon ze allemaal zo reproduceren.

Helaas is dat sinds kort over en moest ik overgaan naar de echte lijstjes. De dag dat ik in de Appie opeens de meest vreemde dingen in mijn mandje stopte. Dingen die uiteindelijk bij elkaar best aardig smaakte.

Omdat ik het moment van overgaan naar de lijstjes groots en meeslepend wilde laten zijn, heb ik eerst een belangrijk lijstje gemaakt.
Een wat-wens-ik-in-een-man-lijstje. Gevalletje:Was will das Weib, concretiseren...

Tipje van de sluier:
Gezelschapsmens. Aan hoe iemand functioneert in een groep kan je veel aflezen. Aan hoe iemand met zijn familie omgaat ook.

Communicatief…ik mag graag mijn dag in twitterachtige berichtjes sms-en naar mijn vrienden en vriendinnen. Hou van kwinkslagen terug…en nee, dat is niet High Maintenance, dat is gewoon leuk!

Welbespraakt. Daag me uit, ken de wereld en heb een eigen mening. Maakt niet uit over wat. Heb ik ook. Soms zijn er dingen waar we het niet over eens kunnen worden. Let’s agree to disagree…

Initiatiefrijk. Verras mij! Dat ik een sms krijg met:’Otterhoeve 16, 19.00 sharp, doe een mooie jurk aan…’en dat je dan uitkomt op een kinderboerderij om in het midden tussen de hangbuikzwijntjes een gedekt tafeltje met een heerlijke prosecco te zien staan. Die jurk wordt wel weer schoon! Echt!

Geen Voetbalfan!!! Vroeger sprak je over zondagavond-weduwen…Tegenwoordig hebben we de hele freakin’ week voetbal! En dat wordt nu nog erger! WK-weduwen. En maar doen of we het leuk vinden. Totdat één van ons de vraag stelt. “Die man met die fluit bij wie hoort die eigenlijk?”

Humor. Het in je broek doen van het lachen om iets wat alleen mij en mijn ‘man’ aangaat en dat telkens weer lijkt me helemaal geweldig. Iedereen neemt zichzelf tegenwoordig zo ongelofelijk serieus.

En zo kan ik nog wel even doorgaan…

Met mijn lijstje naast mij laptop is het nu veel leuker om profielen te bekijken.geplaatst door Elise - 4857 keer gelezen

beoordeeld 3.27/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl