Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 16 mei 2010

Wat iemand wel niet met je kan doen

Iedereen zal het wel kennen, de roze wolk. Je bent zo gek van iemand, dat je de mindere dingen niet ziet of voor lief neemt. Je bent gewoon super verliefd. Je doet alles om ook maar bij je geliefde te kunnen zijn. Ieder weekend ben je weg, onderweg naar je geliefde, met je geliefde weg.

Vrienden zie je minder, uitgaan is er niet meer bij, want je bent bij je geliefde. Af en toe moet je gewoon even een gesprek aangaan hoe je vrienden dat vinden gaan, of ze het allemaal bij je past. Tenslotte zie je dat zelf niet, maar anderen heel goed.
Want je moet er toch niet aan denken dat je gaat verhuizen voor je geliefde en jullie passen eigenlijk helemaal niet bij elkaar. Wat voor gevolg heeft dat de relatie verbreekt en dat jij in de woonplaats van je geliefde woont. Dan heb je eigenlijk helemaal geen reden om daar te blijven, maar je zit wel met je huurcontract en al je spullen die je hebt verhuisd.
Of je gaat te snel met elkaar op vakantie, je moet er toch niet aan denken je hele vakantie te lopen ergeren aan elkaar. Het hele leuke van je vakantie is er dan af en dan wil je graag dat de vakantie over is. Elkaar met rust laten en dan de relatie beŽindigen op een goed moment.
Soms moet je gewoon niet te snel gaan, eerst elkaar goed leren kennen, weten hoe de omgeving dat vindt gaan. Tenslotte ga je toch voor een langere relatie. Neem je tijd voor alles, niets heeft haast.

geplaatst door Redinf9 - 4510 keer gelezen

beoordeeld 2.2/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl