Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 27 augustus 2010

Gouden tijd

Ik ben nu ruim een jaar alleen. Gouden tijd. Nee echt, óók een gouden tijd. Natuurlijk is het soms klote als je alleen thuis bent. Dat je voor één kookt en alleen eet. Dat je jouw verhaal niet kwijt kunt. Dat je bed koud blijft. En je de zomergast en –presentator via Twitter moet bespreken. Maar heel vaak geniet ik ook. En dat is mede dankzij jullie. Want ik geniet elke keer opnieuw van alle verhalen, blogjes, profielen en reacties die ik lees. Maar het meeste geniet ik van alle ontmoetingen die ik het afgelopen jaar heb gehad.

Wat houd ik van daten. Ik wist het niet. Hoe kom je er ook achter als je lang en gelukkig getrouwd bent. Daten doe je niet. Althans, ik niet. Ik heb ondertussen gemerkt dat veel van jullie gewoon met getrouwde mannen afspreken en zelfs verder gaan. Moet je zelf weten, niet mijn ding. Ik ga – in een relatie - voor de monogamie. Maar als die relatie er dan niet meer is, dan is daten de beste hobby voor singles.

Wat heb ik leuke vrouwen ontmoet. Mooie, lieve, interessante, betrokken, geraakte. En wat is het fijn om ‘rare’ vrouwen tegenover me te zien. Of aan de telefoon te horen. Raar in de zin van zo anders dan wat ik gewend was of wat ik verwachtte. Mijn hele speelveld van typologieën van mensen is enorm verruimd. Mijn mensenkennis nog meer gestegen, met af en toe een forse misser. Maar wat heb ik veel geleerd en spiegels voorgehouden gekregen. Lees mijn blogjes.

Blogjes ja, want ik heb het schrijven herontdekt! Ook dankzij het daten. Ik wist dat ik het kon, maar ik deed het niet zonder opdracht. En nu heb ik een opdracht. Elke week een verhaaltje over daten of het singleleven. En dat is leuk om te doen. Maar nog leuker zijn de reacties. En de sterren die je krijgt. Soms valt het tegen, vaak valt het mee. Toch jammer van die ene dame - waar ik niet de rest van mijn leven over wilde schrijven - me steeds maar één ster geeft.

Ik vertel potentiële dates vrij snel dat ik een van de bloggers ben. Geeft je toch weer een ander beeld van mij. En kan je doen besluiten van een vervolg af te zien... Als je mijn verhalen leuk vindt (en qua timing geluk hebt), krijg je de nieuwe verhaaltjes exclusief als eerste te horen. En soms ook wat verhalen die waarschijnlijk nooit gepubliceerd worden.
Blogjes schrijven is leuk. Maar voorlezen tijdens het eten, op het strand of aan de telefoon... dat is geweldig.

Ik schrijf anoniem. Dat leidt tot minder reacties valt me op. Mijn medebloggers die hun gezicht boven de verhalen tonen, krijgen meer berichtjes. Vind ik jammer, maar begrijp het best. Aan de andere kant, ik wil beoordeeld worden op de verhalen, niet op mijn profiel en de verwachtingen die je daardoor hebt gekregen. Wellicht geef ik mezelf nog eens bloot. Zal wel even schrikken zijn. Voor beide kanten.

Een jaar alleen. Bijna elke week een blog. Dit is nummer 33. Dank voor het lezen, het cijfer en je reactie. En dank voor het genoegen van het daten. Zo lang het kan, geniet ik ervan.geplaatst door Willem - 5406 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl