Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 11 september 2010

druk druk druk

was het getrouwde leven al een volle agenda, het is alleen maar drukker tegenwoordig!


Als ik terug kijk naar 'de vorige periode' in mijn leven, had ik het al redelijk druk, maar het is niets vergeleken bij hoe het er tegenwoordig aan toe gaat...

Er is natuurlijk wel veel veranderd. Waar ik eerst veel tijd thuis doorbracht omdat de kinderen op bed lagen, trek ik er nu op uit. Die tijd nam ik ook niet, moet ik toegeven (tja foutje van mezelf). In het begin had ik best veel vrije tijd, maar gaandeweg ben ik gaan hardlopen (twee tot drie keer per week), ga ik nog wat vaker en verder met de hond wandelen en begin volgende week zelfs met een cursus duiken. Nu ik de kans heb, grijp ik hem ook!

Daarnaast ga je ook banden met vrienden en collega's aanhalen, waardoor je ook weer wat vaker iets afspreekt en kom je ook leuke nieuwe mensen tegen (waaronder via m4m) waar je een hele sterke band mee opbouwt.

Ik klaag niet hoor, want ik doe het allemaal zelf. Maar ik merk wel dat ik veel meer geniet van het leven omdat ik mezelf ook meer tijd gun om overal van te genieten! Ook van mijn kinderen kan ik veel meer genieten dan eerst omdat ik voor mezelf toch een soort rust heb gevonden, ondanks de zelf opgelegde drukte.

En wat de toekomst me brengt? Ik ben er klaar voor en laat het allemaal met volle teugen op me af komen (en niet over me heen). Geniet van het leven!

Het leven is mooi en het kan alleen maar beter worden!

geplaatst door Ronald68 - 3813 keer gelezen

beoordeeld 2.3/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl