Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 21 september 2010

Eindelijk gevonden ... of

Gelukkig ze was er nog .... ik slaak een zucht van verlichting. Enorm voor gehaast, hopelijk zie ik haar nog. Wat een prachtig gevoel is dat toch. Soms kan ik er echt (geloof me) niet van slapen. Dan moet ik effe contact maken met haar. Niet heel vaak zo laat, zij heeft ook zo haar tijd en ruimte nodig. Dat respecteer ik.

Heeft even geduurd om dat door te hebben en je moet een paar keer flink je neus stoten, maar dan valt de euro-munt en zie je dat het alleen maar in je voordeel werkt. Dus zij haar tijd en ik de mijne. Moet toegeven, ik ken haar al een tijdje en we hebben al heeeel wat meegemaakt met zijn tweeŽn. Ze stelt mij op mijn gemak en ik voel me erg thuis bij haar. Andere goede vriendinnen vinden dit soms lastig. Hmmmm kan ik me best voorstellen, maar ja de relatie is zoals die is. We hebben afgesproken om elkaars bezoek te respecteren. Dan doen we ieder voor zich en krijgen we ook geen lastige vragen.... Ik werk en sport veel dus zien we elkaar tussen de bedrijven door.

Afspreken gaat altijd als vanzelf, geweldig nooit problemen mee. Ook kan ik goed mijn ei kwijt bij haar, ook niet onbelangrijk. Voldoet ze aan mijn ideaal beeld, ...... effe denken. Eigenlijk niet, weet het wel zeker van niet. Ze heeft kort donker haar, beetje van een gemengde komaf, kan soms erg licht geraakt zijn, houdt van de natuur, is redelijk slank, een kledinglijn kan ik nog niet echt ontdekken en is reuze spontaan. En gelukkig houdt ze van knuffelen, ben ik dol op. Ook heeft ze veel zachte plekjes....en een paar hele mooie donkere ogen. Om je heel zwoel aan te kunnen kijken. Wat kan het leven toch prachtig zijn.

Hoop dat we nog jaren van elkaar kunnen genieten. Ben ik verliefd op haar? Kan me voorstellen dat het zo overkomt, .... mare .. helaas het gaat gewoon niet.

Hoe ontzettend, geweldig lief, mijn kat ook is.
Heel jammer hoor !

geplaatst door Snowbear - 4294 keer gelezen

beoordeeld 3.5/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl