Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 20 september 2010

Weekend in England

Weekend in England

Ik mag voor mijn werk met enige regelmaat in Londen verblijfen en soms maak ik er ook een weekend aansluitend van. Zo ook afgelopen weekend waarin ik een paar afspraken had met “oude” bekenden. Dit weekend na een lange periode ook weer mijn ex-vriendin, een Engelse dame, gezien.Ondanks dat we regelmatig contact hebben, is het zien van elkaar wat minder, ze woont vlakbij Manchester, en komt niet zo vaak richting Londen (we hebben elkaar bijna 9 jaar niet gezien). Dit weekend hadden we afgesproken en ja, het was weer een weerzien zoals vanouds. Alsof we elkaar vorige week nog hadden gezien!

Nu weten we beiden dat onze levens zo ver uit elkaar zijn gegroeid dat we beiden ook weten dat er geen samen is, maar juist die ongedwongeheid maakt het weer erg leuk. We waren de laatsten die uit de lokale pub weggingen, lopend naar mijn woning. En, toen we gingen slapen was het al bijna licht, we hebben beiden voor dezelfde organisatie gewerkt en rond de wereld getrokken dus we kennen erg veel oud collegae van dat bedrijf, dus veel bij te praten en eens kijken wie er nog in het circuit zit. Zondagmiddag moest ik naar huis in Nederland, was zo gepland, en zij ging naar huis met de auto naar Greater Manchester. We spraken, alweer, af dat de volgende keer niet zo lang moest duren. Maar ja, dat hadden we de vorige keer ook zo afgesproken, en toen duurde het ook 10 jaar. (we kennen elkaar pas 24 jaar)

Wat het leuke nu juist is; we hebben veel met elkaar te bepraten, veel met elkaar door de jaren heen, laatste jaren wel via de mail, gedeeld. We kennen elkaar erg goed, we weten wat de ander wenst. Als we elkaar zien, dan is er ook meer dan alleen maar even een kop koffie, een vriendje van ons die even in de pub langs kwam belde vanmorgen met de vraag of we weer samen waren, zo leuk zag het er van buiten uit.

Maar wij weten in ieder geval dat er geen samen is, wel voor dat moment dat we dan delen, maar niet het leven in één huis, in één stad. Ik vind het wel jammer, maar aan de andere kant, nu is ze een goede vriendin en dat is heel veer meer waard.

Wigwam.


Last night, I said goodbye
Now--it seems year
I’m back in the city
Where nothing is clear
But thoughts of me --holding you
Bringing us near

And tell me
When will our eyes meet
When can I touch you
When will this strong yearning end
And when will I hold you again

Time in new england
Took me away
To long rocky beaches
--and you, by the bay
We started a story
Whose end must now wait

And, tell me
When will our eyes meet
When can I touch you
When will this strong yearning end
And when will I hold you again

I feel the change comin’
--i feel the wind blow
I feel brave and daring!
I feel my blood flow
With you
I can bring out
All the love, that I have
--with you there’s a heaven
So earth ain’t so bad

And tell me
When will our eyes meet
When can I touch you
When will this strong yearning end
And when will I hold you again


geplaatst door Wigwam - 4375 keer gelezen

beoordeeld 3.38/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl