Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 25 november 2010

Verwachtingsvolle tintelingen

Midden 40 en single... Zoals wij allemaal heb ik een zware tijd achter de rug, maar waarom voel ik me dan zo licht (100 kilo minder op mijn schouders). Waar komt die verwachtingsvolle tinteling vandaan? Waarom hoor ik steeds verbaasd, soms bijna verwijtend, dat ik sinds ik gescheiden ben er stralend uit zie, met een twinkeling in mijn ogen. Kom op, ik ken toch al die verhalen, hoe moeilijk het is om een nieuwe relatie op te bouwen, hoe vervelend de feestdagen zijn, de vakanties, hoe je op moet passen voor al die mannen die.. etc. etc. Ja ik weet het wel maar laat mij nu maar even, nieuwe start, nieuwe kansen, ik heb er gewoon zin in.

Toen ‘men’ te horen kreeg dat ik tot de status van single was verheven werden er opeens vrijgezelle broers, vrienden, buurmannen uit de kast getoverd. Aardige types echt waar, maar wat houdt mij dan tegen? Is het nog te snel? Ben ik nou echt zo kritisch? Weten ze mijn intellectuele honger niet te stillen? Ik haak af bij verhalen over jachten of auto’s of, nog erger, hybride scooters (hedendaags midlife verschijnsel), vind 39 te jong, 59 te oud, witte colbertjes not done en heb niets met mannen die houden van romantische komedies. Ja sorry, een beetje kieskeurig mag toch wel.

Maar daar gaat het uiteraard niet om, ik ben romantisch en een gevoelsmens, ik wil gewoon wat voelen. Voelen door alle uiterlijke kenmerken heen, voelen dwars door alle uiterlijk vertoon, geraakt worden door iemands innerlijk, zijn manier van denken… Ja, dat maakt het niet makkelijk.
Misschien is dat de reden waarom ik nog geen foto heb geplaatst, maar is het wel fair om te verwachten dat de ander er ook zo in zit. Dat hij eerst mijn innerlijk wil leren kennen… om vervolgens aangenaam verrast te worden door mijn uiterlijk natuurlijk…

Maar zo werkt het niet hé, met internet daten. Volgens een ervaren vriendin op dat gebied moet ik vooral niet te lang wachten met daten en mijn mooiste foto op het net zetten. Wie weet, later, maar voorlopig blijf ik toch maar liever gewoon mezelf, verwachtingsvol tintelend…

geplaatst door Paz - 4962 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl