Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 23 november 2010

Waarom laat ik het niet toe?

Het jaar is alweer bijna voorbij.
En zoals het er nu naar uitziet, zal ook dit jaar alleen worden afgesloten.
Ik weet het, voornamelijk ligt het aan mezelf, de bekende vragen komen dan langs, ben ik wel toe aan een nieuwe relatie? Wil ik wel mijn leven delen? Wil ik dat gevoel van verliefd zijn weer hebben?

Ergens zijn dat redelijke retorische vragen, ja, ik sta op een dating side, ja, het is wel eens saai als ik ís avonds thuis kom, ja, ik wil dat gevoel weer hebben om bij iemand te willen horen, samen mee te zijn. Maar dan toch, waarom laat ik het niet toe?

Het werk, mooi excuus welke ik maar al te gemakkelijk weer een keer gebruik. Inderdaad ben ik veel buiten Nederland, soms op plekken waar totaal geen vormen van communicatie mogelijk zijn. En dit jaar heb ik gemakkelijk gebruik gemaakt van de feiten, 30 dagen in het Verre Oosten, een maandje donker Afrika, nog even een weekje naar wat minder donker Afrika, vaak even een week op kantoor zitten in Londen, maar wel al met al veel weg. Daarmee ook de excuses hebben er even niet te zijn, even geen ontmoeting te kunnen hebben, mezelf niet te kunnen en voornamelijk willen bloot geven.

Dus als ik wil dat ik aan het einde van een jaar niet alleen wil zijn zal ik risico moeten nemen, vertrouwen moeten geven en voornamelijk mijn sociale leven willen delen. Ai, zakelijk gezien, geen enkel probleem, persoonlijk, dat lijkt me nu juist het struikel blok. Ik vind dat ik door mijzelf te hebben gegeven al te vaak ben teleurgesteld, maar uiteindelijk zou ik daar dan de juiste balans in moeten kunnen vinden, de balans van geven en ontvangen.

Nou, wie weet, in ieder geval weer iets om over na te denken en wellicht wel om te toveren in een goed voornemen voor het nieuwe jaar.

geplaatst door Wigwam - 4940 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl