Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 7 december 2010

Hulpstuk en glijmiddel

Het kan verkeren. In n familie, toch echt van dezelfde vader afstammend, ben ik gezegend met een wat grotere schuiftrompet dan mijn oudere broer. Het verschil is redelijk. Heimelijk denk ik dat mijn broer daar toch een beetje last van heeft want hij kan moeilijker aan dames ‘komen’.
Hij is wel zo eerlijk zijn afgunst met mij te delen. Ik kreeg eigenlijk wel een beetje medelijden en adviseerde hem zich in te schrijven op een datingsite en daarnaast is er m.i. niks mis met ‘hulpstukken’, die ik overigens zelf nog nooit had gebruikt, ook niet nodig heb, denk ik.
Mijn broer is verdeeld gelukkig geworden met dit goed bedoelde advies.

Eindelijk had hij dan een vrouw aan de haak geslagen en na wat heen en weer gebel en gemail hebben ze een afspraak gemaakt. Zoals altijd was mijn broer wat zenuwachtig, niet zozeer vanwege de date, maar hij zal toch niet ‘de pech’ hebben dat hij de koffer in moet.
Mijn broer besloot mijn goedbedoelde advies ter harte te nemen en had iets gekocht dat je het beste als verleng- of opzetstuk zou kunnen omschrijven. Je schuift het over je knalpijp en zo kan je ieder gewenst formaat uit je broek toveren. Beter geen ‘halve’ maatregelen moet broer gedacht hebben en hij kocht dan ook maar gelijk een –laten we zeggen- zeer behoorlijk verlengstuk, verpakt in een kokertje.
Ook had de hulpstukkenverkoper hem iets van een rubberen ring aangesmeerd die kon vibreren en die je eromheen moet knellen en dat zou je dan in opperste extase moeten brengen. Een tube glijmiddel had hij er gratis bij gekregen.
Ik vroeg mijn broer uitgebreid verslag te doen als hij met name de ring had gebruikt, tenslotte ben je nooit te oud wat te leren.

Ik was het allemaal alweer vergeten toen mijn broer veel later verslag uitbracht.
Hij was inderdaad met een vrouw in haar slaapkamer beland. Zij was erg romantisch en dat betekent licht uit en ergens slechts n kaars. Die donkerte kwam mijn broer goed uit want hij had in alle wijsheid –uit angst afgewezen te worden- besloten zijn geheime wapens niet prijs te geven en deze in het heetst van de ‘strijd’ in te zetten.
Onhandig als hij was had ze wel de tube opgemerkt toen ze in bed lagen en hij stelde haar gerust dat dit een erotisch massagemiddels was.
Dat had hij beter niet kunnen zeggen want er was geen weg meer terug toen ze hem helemaal ondersmeerde met glijmiddel.
Eenmaal zover gekomen deed hij zijn uiterste best contact te vermijden zodat haar het verschil vlak voor en tijdens de 'intocht' niet zou opvallen. Hij had stiekem de spullen onder zijn kussen geschoven en hij zocht, haar al kussende, met zijn hand naar zijn opzetstuk. Met n hand openen had bij niet geoefend. Hij besloot onder de dekens te kruipen terwijl zijn nieuwe vlam afwachtend op haar rug lag. Onder de deken was het natuurlijk helemaal pikdonker maar nu had hij even de handen vrij. Hij had al frommelend het verlengstuk eruit gehaald en zette het op zijn spuitgast. “Wat is dat ding hard zeg” dacht hij maar ‘hard’ is eigenlijk wel gewenst en dus logisch in deze omstandigheid.
Als een ware ridder koos hij zelfverzekerd het Walhalla op en dat ging kennelijk wat weinig subtiel, hetgeen een “au” opleverde van zijn (nog) nietsvermoedende partner. Na wat gefrummel lukte het hem en dat leverde weer een “mijn god” op. Dat glijmiddel gleed inderdaad maar niet waar het moest en had toch een wat vreemde plakkerige werking op zijn armen en haar buik en rook ook niet zo lekker. Zelfs de deken plakte nu overal.
Op haar vraag ‘wat is dat zeg?’ antwoordde mijn broer dat ze natuurlijk nog nooit een echt kanon had gevoeld en zijn zelfvertrouwen was het enige dat van nature groeide. Nu is het de bedoeling dat het opzetstuk wordt vastgebonden maar mijn broer kon het koortje niet vinden en dus dacht hij, geen slap gelul, vooruit met de geit.
Het vervelende was evenwel dat het hulpstuk erin bleef zitten en hij vond die rand toch wel wat erg hard. Snel ging hij weer op zijn knien om vervolgens het hulpstuk dan maar met zijn hand het werk te laten doen.
Op haar vraag ‘is ie afgebroken?’ durfde hij nog ‘nee’ te antwoorden maar ze was inmiddels het gevecht zat. Zijn vriendin gleed uit bed, glijmiddel van haar lichaam wrijvend en liep gefrustreerd naar haar badkamer. Broerlief ging weer op zijn helft liggen en voelde iets onder zijn rug. Snel kijken leverde op dat dit het verlengstuk was maar wat had hij dan al die tijd in z’n hand? Dat bleek het kokertje te zijn waar dat ding in opgeborgen wordt. Ach, beginnersfout. Ze hebben wel heel lang gedoucht.


geplaatst door Spencer - 4209 keer gelezen

beoordeeld 2.4/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl