Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 5 december 2010

Pakjesavond

Sinterklaas is in het land en het is en blijft spannend. Zelfs voor de oudste twee, ook al zijn dat geen gelovigen meer...

De jongste is en blijft nog steeds een trouwe aanhanger van de goedheiligman en zijn volgelingen en staat nog steeds uit volle borst te zingen als in de gang zijn schoen gezet is. De andere twee zingen braaf mee maar voor hun hoeft dit niet zo zeer, de schoen morgenochtend is nu voor hen interessanter dan het zingen van de liedjes. Er komt toch wel wat in, weten ze... Tja, zo gaat dat als ze ouder worden. En af en toe komen er ook versies van liedjes ten gehore die niet in het standaard liedjesboek staan. Mijn jongste zoon kijkt dan toch wel heel verwijtend naar zijn broers, want zo zing je niet over de sint, en toch zeker niet als hij in het land is!

De oudste zoon moest het nog verteld worden, hoe de vork in de steel zat. Die vond het ook allemaal wel goed en het was leuk om voor zijn broertjes het geheim te bewaren en met zijn ouders samen te zweren, dat was toch wel je van het in het begin!

De tweede kwam er hartje zomer zelf mee, een paar jaar terug. Hij herkende een acteur aan zijn stem en manier van doen, tja wat kun je dan anders doen dan het maar te beamen?

Maar toch blijven die twee het leuk vinden. We zijn naar de intocht hier in de stad geweest en geen van de drie wilde naar huis tot het echt afgelopen was en dat was niet vanwege de pepernoten, maar omdat ze het gewoon gezellig vonden. En ook sinterklaas films blijven in trek, het liefst zouden ze alle films willen hebben en kijken in deze periode.

Vanmiddag het laatste afgerond voor pakjesavond, de worstletter is gebakken en alles netjes ingepakt.

Alleen is het vanavond helaas nog geen pakjesavond, dat is morgen pas bij mij... Maar zeker weten dat we het dan weer gezellig hebben, dat komt helemaal goed!

geplaatst door Ronald68 - 4780 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl