Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 5 december 2010

Weg met de snorren!

De maand van pepernoten, speculaas en sneeuw is inmiddels in volle gang. Vandaag was zelfs de grote dag van Sinterklaas. Heerlijk de maand december. En vooral dit jaar een echte feestmaand. Het betekent namelijk ook dat de snorren er weer af zijn.

Weet je het nog? Movember was de maand die voorheen bekend stond als november en waarbij mannen een maand lang hun snorren lieten staan om aandacht te vragen voor (prostaat)kanker en vooral geld in te zamelen voor het Nederlands Kanker Instituut - Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis (NKI-AVL). Ruim een maand geleden heb ik er een blog aan gewijd dus is het nu tijd voor een update...

Om maar meteen met het mooiste nieuws te beginnen. Mijn team van mo bro's heeft tot nu toe € 1.566,- opgehaald voor het Nederlands Kanker Instituut - Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis (NKI-AVL). Ik zeg expres tot nu toe want men kan nog tot en met 10 december doneren en we verwachten er zeker nog wat extra centjes.

Maar hoe is de maand verlopen? Zwaar, heel zwaar. HAHA. Het viel mee, vooral omdat niet iedereen een even heftige snorgroei heeft als anderen. Voor sommigen was het dus minder erg. Het leukste waren opmerkingen van (vrouwelijke) collega's, kenissen en vrienden. En dat terwijl we toch hadden afgesproken dat jullie ons zouden steunen.

Waar iedereen het in elk geval wel over eens is, is dat een snor totaal niet sexy is. Natuurlijk op een paar uitzonderingen na, o.a. Johnny Depp (“if all men looked like him then movember would be brilliant”, zoals een Amerikaanse vriendin het zo mooi wist te verwoorden). Maar de uitzonderingen zijn wel op één hand te tellen.

Het zou in elk geval een zware maand worden voor de vrijgezelle mo bro's (teamleden) onder ons. Zeg maar dag met je handje tegen je sociale leven. Gelukkig is dat achteraf gezien best meegevallen. Er zijn namelijk best mensen die verder dan een snor kunnen kijken. Maar er zijn er ook veel die het niet kunnen. Om één of andere reden werd er tijdens een avond stappen aan een besnorde maat gevraagd of hij soms homo was. Zou de snor de oorzaak zijn geweest?

Het was in elk geval leuk (voor iedereen) om te zien wat voor (mis)baksel er groeien als we ons een maand niet scheren op de lip. Het ging van dikke borstel tot een iel kamper-snorretje. En het was de moeite waard, we hebben met z'n allen veel ludieke acties opgezet om extra geld met onze snorren binnen te halen. Zoals een thuisrestaurant, verkoop van muffins, chips en speciale Hot Wheels Ford MoStang auto's. Plus het grote eindconcert (Movember Rock Night) om de succesvolle actiemaand in onze regio goed af te sluiten.

Het geld voor het goede doel is nu binnen en wij gaan gewoon weer snorloos door het leven. Heerlijk. Vanaf nu zijn snorren weer saai, ouderwets, stom, not done etc...
Hallo sociaal leven.

geplaatst door Pigpen - 4321 keer gelezen

beoordeeld 3.25/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl