Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 20 januari 2011

Opbouwen van spanning

Zondagochtend…….ik doe mijn ogen open en weet dat het vandaag een belangrijke dag kan gaan worden.
Voor de eerste keer een date. Gelukkig had ik gisteren al wat kleding klaar gelegd om te passen, want je moet zowel iets aan dat comfortabel is als wel aantrekkelijk, redelijk charmant en natuurlijk voor vragende ogen het goede profiel neer kunnen zetten zonder
dat het ordinair is. Snel even onder de douche, haren wassen, foam erin en de föhn erop.
Zo, dat is gedaan, behoorlijk gelukt….ik kijk in de spiegel…..hmm kan slechter. Dan maar eens kijken wat ik vandaag nu eigenlijk ga aantrekken, zodat het juiste effect behaald kan worden.

Set één, ….. afgekeurd,
Set twee,……. Geen goed gevoel,
Set drie, ………….een twijfel geval,
Set vier,…………….dat zou een goede optie zijn.
Na even de modeshow te hebben opgevoerd aan zoonlief, heb ik besloten toch maar set drie aan te doen, spijkerbroek, strak zwart shirt met een mooi lang vest erover en natuurlijk subtiele laarsjes met een niet te hoge hak, want al stuntelend binnen te komen is niet echt een bestseller.

De afstand is behoorlijk, maar ik heb beloofd om daar heen te gaan, dus ik ga aan de reis beginnen.
De ruitenwissers gaan onophoudelijk heen en weer, waardoor ik de kilometerpaaltjes niet meer kan ontcijferen en dus ook niet weet hoever ik nog van mijn doel vandaan ben. Gelukkig ben ik ook niet alleen daar afhankelijk van doch ben in het bezit van een navigatiesysteem die mijn feilloos weet te brengen op de plaats van bestemming.
Het lijkt wel of de kilometers voorbij kruipen. Duizenden gedachten flitsen er door mijn hoofd. De angst slaat om mijn hart, als ik een stop maak, ongeveer 25 kilometer van de plaats van bestemming, om nog even de make up en een lipglosje bij te werken. Stel dat de deur open gaat, daar sta je dan………..tegenover een vreemde man die je een paar keer mee hebt gechat en mee gesproken door de telefoon. Ik vind het moeilijk om de stem, die heel warm klinkt toe te voegen aan een foto die ik heb gekregen om een beeld te vormen. Doef doef doef, mijn hart gaat te keer als ik de plaats inrijd, maar ik word gered door neergaande spoorbomen………………………………….

Het navigatiesysteem verteld mij dat ik over 40 mtr. op de plaats van bestemming ben en een trein rijdt langzaam langs.
De laatste wagon gaat voorbij, vervolgens gaan de bomen langzaam open. De eerste auto, ik dus mag gaan rijden. De spoorwegovergang over, rechts af en ik sta voor het huis. K sta stil en moet nu heel hard nadenken wat ik als eerste ga doen. Ik besluit om te bellen, terwijl ik voor de deur sta, hoef ik tenminste nog niet de auto uit. De spanning groeit en groeit. De telefoon gaat over…………………….in gesprek, zou hij mij aan het bellen zijn? Snel neergelegd, ik kijk naar de deur en als een wonder zwaait die open. De man in kwestie doet open met een glimlach en de eerste cruciale 15 seconden zijn aangebroken………………………………………

geplaatst door Carliota - 5336 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl