Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 3 februari 2011

Do not open!

Wat een drama, midden in de nacht stap ik in mijn auto om naar huis te rijden.
Zwaar gedesillusioneerd is er weer zeepbel midden in mijn gezicht kapot geklapt. Wat allemaal een sprookje leek, ondanks dat wij zo snel gingen, is nu veranderd in een misère van de bovenste plank.
De dagen waarin wij samen waren, leken als door een roes getekend. Alles ging zo vanzelfsprekend, alsof wij al een doorgewinterd stel waren.
Niet dat ik daarop uit was, maar het voelde zo vertrouwd, dat ook alle onderwerpen besproken konden worden, de hele revue passeerde met een uitstraling en honger naar meer.
Vanaf het prille begin, trillend als een rietje om daar voor de eerste keer aan te bellen, begon nu de terugreis net zo trillend, totaal in het teken van een zwaar ongewenste emotie. De straat draai ik uit, wetende dat ik hier de man in kwestie net zo zwaar gedesillusioneerd achter laat en de hoop ontnomen heb.
Doorslaggevend waren de laatste woorden die uit volle overtuiging door hem uit mij getrokken werden. Een rugzak die nooit meer geopend had mogen worden. De beerput van het leven waar ik ooit behoorlijk op stuk was gelopen was weer geopend. Nu was ik mijn hele anonimiteit kwijt en lag met mijn grootste geheim op straat.
Niet letterlijk en misschien is hij wel te vertrouwen, maar door angst verdoofd heb ik de aftocht moeten blazen.
Ik denk dat iedereen geheimen moet kunnen houden, zolang die de omgang en voortgang in een relatie niet beperken. Eerlijkheid bovenaan natuurlijk, maar geheimen uit het vorige leven die niets te maken hebben met het huidige, dienen daar ook dan goed gevacumeerd te blijven. Open vooral de deksel niet!
Door mensen te forceren dingen over zichzelf te vertellen of uit te roepen, is een onomkeerbaar gevaar.
Mensen die besloten hebben om een nieuw pad in te slaan, horen niet meer te verdrinken in items uit het verleden. Rugzak wel of niet uitgepakt, het blijft nou eenmaal zo, dat sommige dingen niet uit te pakken zijn. Doch opgeborgen op een veilige plaats maakt ook een nieuw leven weer mogelijk.
Lieve vriend, het spijt mij dat dit zo is gelopen. Als wij beiden blijven knokken voor een betere toekomst, zou het noodlot misschien een tweede keer kunnen toeslaan en zouden de trillingen niet voor niets zijn geweest.
Het gaat je goed.......sterkte en.........veel liefs

geplaatst door Carliota - 4828 keer gelezen

beoordeeld 3.33/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl