Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 9 februari 2011

Nieuw item in het profiel

Leuk, die veranderingen in de opzet van het profiel en de mailbox M4M! Dat geeft weer een beetje een andere kijk op de zaak. Interessant vind ik het nieuwe kopje wat je van een relatie verwacht. Al gauw ging ik bij de aan mij gekoppelde mannen-profielen kijken of er al iets over te lezen was, maar ik heb nog geen pakkende mededelingen voorbij zien komen, om maar niet te zeggen: niets.

Het heeft tijd nodig zeker, om eraan te wennen dat we iets meer van onszelf kunnen laten zien. Dat gold voor mij ook. Hoe ga je hier nu weer mee om? Wat je erover schrijft kan een ander aanspreken, maar men kan er ook op afknappen. Dus wat doe je? Ben je goudeerlijk, of schrijf je er toch een beetje omheen, zodat je niet meteen hele groepen afstoot?

Ik vond het wel een leuke uitdaging. Ik heb mij nog even beperkt tot hoe ik de eerste date voor mij zie en dat is samen te vatten als: kennismaken en verder geen gerommel! Iemand een idee of mijn kans op belangstelling hiermee is toegenomen?

Merkwaardig genoeg heb ik het gevoel, dat als die mannelijke matches dit item naar eer en geweten invullen, er grosso modo iets zal komen te staan als: gewoon een beetje aanrommelen en verder geen gezeur! Wil een man werkelijk in aanmerking komen voor een date, kan hij dat beter niet zwart op wit zetten. Ja toch? Vandaar nog zoveel lege vlakjes bij dit onderwerp. Maar goed, dit is mijn kijk op de zaak. Enige nuance, waaruit blijkt dat de intenties van mannen en vrouwen toch niet zo tegenovergesteld* zijn, zou niet verkeerd zijn.

P.S. *) Dit moet niet worden verward met wel of niet openstaan voor intimiteit. Het gaat om het verschil in timing en de gewenste condities.

geplaatst door Possess - 4300 keer gelezen

beoordeeld 3.11/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl