Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 7 april 2011

Ongepolijst

Wat moet ik nou toch met jou?"
Met een wijsvinger volg ik de lijnen van jouw half naar mij toegewende gezicht op mijn flatscreen. Met een pink tip ik het puntje van je scheve voortand aan en volg de omtrek van je licht geopende lippen.
Mooie man, lekker ding. Ik heb gedaan waar ik al die tijd al van droomde. Met het puntje van mijn tong heb ik je scheve tandje geproefd, ik weet nu hoe het voelt, net als de kriebeling van de haartjes op je buik tegen mijn handpalm aan.
Ik log in op mijn hotmailaccount, en open de mail met de foto van jou op het strand van Terschelling. Mijn wijsvinger volgt de contouren van je slanke lijf en ik staar naar de welving in je wijde zwembroek, die door de wind tegen je lijf aan wordt geblazen.
De wolken in de verder stralend blauwe lucht lijken rond jou te wijken als willen ze je eren...
Narcissus in de branding.

Het was koud die dag. Ik parkeerde mijn autootje op de parkeerplaats bij de Weerribben, en amper een fractie nadat ik de motor het zwijgen had opgelegd zag in mijn achteruitkijkspiegeltje een zilverkleurige stationcar naderen die schuin achter mij behendig een parkeervak in werd gedraaid.
Een wat verwaaide meneer in een Gaastra-jas stapte uit en ik zag hem de klep van de achterbak openen waaruit hij een grote tas en een weerbarstig wapperend dekentje trok.
Dat moest hem zijn...hij had het over een dekentje gehad omdat de weersvooruitzichten niet zo gunstig leken..
Toen hij de achterklep dichtgeslagen had verliet ik mijn Starlet, sloot het portier, stapte op hem af en stak ter begroeting mijn hand uit, maar hij greep mijn bovenarmen en drukte een kus op mijn mond.
Hij leek op de man van de foto's, en toch was hij ook een beetje anders....menselijker dan het zorgvuldig ongepolijste fotomodel....zijn haar was langer, de snelle coupe verrafeld door de wind maar hij had zich gelukkig, net als op de foto's, optisch twee dagen niet geschoren.
Inwendig slaakte ik een zucht van opluchting... en zoekend naar de zijn beeltenis zo kenmerkende arrogantie in zijn ogen werd mijn blik vakkundig afgeleid door het scheve tandje in perspectief..

Hij huurde een fluisterbootje en daar dreven we het nog amper door het voorjaar gewekte, ruige, stille landschap in..
Het was een beetje koud op het water en hij raadde me aan dicht naast hem te komen zitten. Zijn hand op mijn bovenbeen voelde vertrouwd en warm, en pratend over alles en niets, over het weer en het landschap, de eenden en de stilte, onze voorkeuren en aversies...sijpelden wij door het stille land, af en toe giechelend diep bukkend voor een laag bruggetje.
Op een gegeven moment draaiden we een soort nisje in en daar dronken we koffie uit een thermoskan en we aten broodjes van de warme bakker, inmiddels knus tegen elkaar aan hangend op de bodem van het bootje. Hij zakte nog verder onderuit, pakte mijn rondslingerende vestje, duwde het achter zijn nek en met zijn armen relaxed boven zijn hoofd gevouwen bestudeerde hij me met de mij zo vertrouwde arrogantie in zijn ogen:
"Je bent een verdomd leuk popje. Ik denk dat je de muze van veel mannen bent. Weet je wel dat je een enorm risico neemt door op zo'n koude dag als deze met een vreemde man door de stille Weerribben te gaan varen?"

Dit was precies het gezicht dat ik kende van de foto's...

"Risico? Hoezo?" vroeg ik hem.
"Stel dat ik zo geil ben dat ik je wil verkrachten..dan zou ik dat hier zo kunnen doen!"
"Ja, dat kan." reageerde ik. "Ik moet pissen en duik even het riet in. Niet wegvaren!"

Terwijl ik mijn blaas ledigde prikten de rietstengels venijnig in mijn achterste. En toen ik ons bootje weer naderde zag ik dat hij stond te plassen, zomaar in het water terwijl een woerd hem nieuwsgierig aanstaarde.."Moet ik je nou aardig vinden? Sexy ben je, en je huid is zacht en stevig. Je bent aanraakbaar alsof je ervoor geschapen bent omhelst, geaaid, geknuffeld, betast, bemind te worden. Door mij? Door vrouwen? Misschien zelfs door mannen? Je bent om in te bijten.
Maar je acteert onaanraakbaarheid alsof niets je kan deren. Alsof?
Hoe kan het dat mijn hand schroomloos je kuit vastgrijpt, en waarom omvat ik gedachteloos je vingers, terwijl ik gewoon met je aan het praten ben?"
Ik klik de foto weg en zie je staan op het bootje, schaamteloos, eindeloos in het water plassend...

wordt vervolgd.

geplaatst door Francien - 5419 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl