Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 21 april 2011

Postvak IN (0)

Het is niet mij gewoonte om snel achter elkaar blogs te produceren, maar dit moet ik even kwijt: nu!

Zit ik hier midden in de nacht te treuren, om de volgende mailwisseling die vandaag begon. Het berichtje kwam van een getrouwde man aan de andere kant van het land en ik zag een mogelijkheid om nu dan maar eens te oefenen met mij ongegeneerd te storten in een leerzame ervaring.

Beetje misbruik maken dus van iemand, die ik er (ik ontkom er gewoon niet aan) van verdenk dat hij ook een beetje misbruik maakt van mij als gescheiden 53ster. Maar, het mannelijke advies om eens iemand op te gaan vreten, vrat aan mij. Ik nam mij werkelijk voor te pakken wat ik pakken kon en de gelegenheid deed zich sneller voor dan ik kon dromen. Er hing prettig geoorloofd wederzijds misbruik in de lucht.

Evengoed heb ik respect voor gebonden mensen, die dat willen blijven, maar die ook gehoor geven aan hun behoefte aan avontuur. Wat ben ik toch ook een ongelofelijke zuurpruim, dat ik na zes heerlijk versierende mailtjes dan heel eerlijk ga zeggen, dat ik ‘wel een beetje terughoudend’ ben.

We kunnen er met z’n allen op gaan zitten wachten wat er dan gebeurt, want binnen luttele seconden komt de genadeklap: hij wil het er toch maar bij laten zitten. Terwijl er toch niets makkelijker moet zijn dan het inpalmen van een geďnteresseerde getrouwde man aan de andere kant van het land, krijg ik het weer voor elkaar dat hij afhaakt.

Ernstig, heel ernstig.

Vervolgens ga ik in de herstelmodus bloedig pogen, toch nog luchtigheid in het reeds gespeelde spel te brengen, nog niet helemaal begrijpende wat er aan de hand is… Wat ik ook schrijf en (ik beken) dat deed ik, het resultaat blijft:

Postvak IN (0)


Gedichtje:
Ik vond een brief met complimentjes
Was vereerd en ik schreef terug
Ben dol op aandacht van een ventje
Ik wil trouwen en heel vlug

Postvak IN
(0)
Wat net nog hoog stond
Is nu een slappe …

Moet ik daar nou zo om treuren
Waarom trek ik het mij aan
Wil om aandacht blijven zeuren
Laat die man toch, laat hem gaan

Laat aan hem, zijn broek gevuld
Nieuwe ronden, nieuwe kansen
Hoe snel zit hij weer uitgeluld
Berichtjes in elkaar te flansen

Stiekem leuk die lentekriebels
Pas maar op voordat ik nog
Ook op hoge hakken wiebel
Nooit meer wringend in een bocht

Laat ik hem wel binnen komen
Onbezonnen ongeremd
Mogen alle sappen stromen

Schamend sta ik… in mijn hemd

geplaatst door Possess - 5423 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl