Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 24 mei 2011

Comfortzone

Weer zo'n begrip die regelmatig over de tafel word geslingerd. Bijna net zo'n gevleugelde uitdrukking als: out-of-the-box denken. Wanneer is jou gevraagd om uit je 'zone' te komen? Je dus bewust in een situatie laveren die niet comfortabel aanvoelt. Is dating, of misschien beter: Internet-dating, uit je zone komen? Denk voor de meeste van mijn generatie (ahum) niet. We hebben allemaal wel meerdere relaties achter de rug en kunnen met gestrekte rug de ontmoeting aangaan. Een prettige spanning van: nieuwsgierigheid en verwachting.

Is een relatie dan de enige weg naar bevrediging in ons uitgestrekte, rijke leventje van mogelijkheden. Afgaande op sommige profielen en geplaatste opmerkingen wel. Waarom zou je anders na 2 of 3 jaar nog steeds op een datingsite staan. Hoop doet leven daar heb je gelijk in. Of is het dan verworden tot een sociaal vangnet?

Is je comfortzone paradoxaal te noemen? Je zoektocht naar een veilige haven.
We zoeken een relatie waarin we ons thuis kunnen voelen, maar als we ons teveel thuis voelen dooft het vuur. Een zoektocht die ons teveel inspanning oplevert, put ons uit, maar een leven dat te weinig inspanning vergt, ondermijnt ons zijn...Waar ligt dan onze oceaan?


Zit er in ons denken, ons laten?
Hij of zij die ergens in gelooft die zal slagen ( ook dus na 2-3 jaar ). Terwijl de nooit-gewaardeerde dat waarschijnlijk zal blijven. Of je goedbetaalde baan niet willen opgeven voor een baan die veel leuker is. Je hebt natuurlijk altijd gelijk, dat is dan ook je identiteit.

Is je prins op het witte paard gearriveerd of nog erger 'm gesmeerd.
Bepalen wat je dan moet doen is makkelijker dan het dan ook maar te doen.

geplaatst door Urban - 4814 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl