Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 5 mei 2011

Leuke maar oh zo saaie man

Leuke maar oh zo saaie man

Al een paar keer afgesproken met een aardige meneer maar ik voel geen klik/chemie en vraag me af hoe dat kan, ben ik te kritisch, wil ik dingen die niet bestaan?

Maar goed, beginnen bij het begin.
Een paar weken geleden had ik een date met een man. We hebben hier in de buurt wat gegeten. Het is een man met een licht Australisch accent omdat hij lang in Australië heeft gewoond. Dat heeft wel iets leuks dat accent, zeker omdat ik een tijd in Australië ben geweest.
We hebben het uitgebreid gehad over reizen en lekker/goed eten, dingen die we beiden belangrijk vinden. Kortom een geslaagde avond en voor herhaling vatbaar.

De week erna weer afgesproken, eerst op een terras afgesproken en daarna gegeten bij een Italiaan. Wederom ging het gesprek over reizen en eten, het begint een beetje saai te worden; zijn er geen andere gespreksonderwerpen?
Ik had voorgesteld om bij de bewuste Italiaan te gaan eten; hij vond het prima en reserveerde daar een tafel voor 2. Eenmaal daar aan tafel zei hij dat hij jaren geleden zich had voorgenomen om nooit meer bij deze Italiaan te gaan eten omdat de service zo slecht is……. Op de vraag waarom hij dan toch nu hier zit was omdat ik er graag naar toe wilde.. Daar maak je me niet blij mee; ik wil dat iemand meteen zegt dat hij er niet wil eten omdat hij de service slecht vindt. Als hij nou had gezegd dat hij wel benieuwd was hoe de service nu is, vind ik het een heel ander verhaal.
En bij afspraak nummer 3 zouden we eerst gaan eten en daarna naar de schouwburg; ik zei dat ik alleen maar een salade wilde, hij vindt het prima en neemt ook een salade, wederom hoor ik niet dat hij iets anders wil.

Ik krijg hierdoor steeds meer het gevoel dat hij alles goed vindt wat ik doe, zeg, eet, leef, enz.
Dit maar eens aangekaart bij hem, hij is het niet met me eens (hehe, eindelijk is hij het niet met me eens). Op de vraag wat hij van ons verwacht, had hij geen antwoord, hij wist het gewoon niet en legde de bal vervolgens bij mij neer……….

Bovenstaand verhaal nogmaals aan hem voorgelegd en dat ik het idee van relatie wil loslaten en op vriendschappelijke basis door wil gaan. Hier gaat hij mee akkoord, we zullen wel zien hoe het gaat lopen maar een liefdesrelatie gaat het niet worden……

geplaatst door Siepje - 5541 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl