Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 24 juni 2011

Hogedrukpan


Zij: 'Maakt deze jurk mijn kont groot?'
Hij: 'Nee, je kont maakt die jurk groot!'

Geprobeerd te bloggen, en soms ging dat goed, en soms minder. Altijd wel geprobeerd enig 'lucht' in de blog door te laten klinken. Zware kost kan soms inderdaad zwaar op de maag liggen en een relativerende opmerking kan dan wonderen verrichten.

Veel mensen leven in het verleden en dromen over wat er geweest is, en hebben daardoor geen ruimte of energie meer over om degene te ontmoeten die nu vlak voor hun neus staat. We grijpen terug naar een periode in ons leven en deze wordt alsmaar groener. Je hoeft maar de tv aan te doen en er is elke dag wel een programma te zien waar we daar getuige van mogen zijn.

Ik heb geschreven, gematched, gemaild, gebeld, afspraken gemaakt en banden gesmeed.
Mijn tijd is gekomen om nu echt afscheid te nemen. Ik laat de hogedrukpan van dating achter me en richt me op wat komen mag. Ga mijn boeken voltooien en mijn lief omarmen

Groet, Dibbes en Urban ( want wij zijn één)


geplaatst door Dibbes - 4366 keer gelezen

beoordeeld 2.6/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl