Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 23 augustus 2011

Recht op je doel af

In mijn vorige berichtje noemde ik het voorbeeld van “zelfverzekerd recht op iemand afstappen”. Nu heb ik me wel redelijk ingelezen in de adviezen op datingsites, ik wil er natuurlijk het beste van maken. Maar ik vind het soms wat verwarrend. Wat mag ik als vrouw nou wel doen, en wat nou niet.
Sommige datingsites geven het advies om als vrouw een subtiele hint aan een man te geven dat je openstaat voor contact, zodat hij alsnog de stap kan nemen om contact met jou op te nemen. Uhm… eigenlijk ben ik dan toch alsnog degene die de eerste stap zet? Zijn er mannen die daar in trappen, en denken dat zij nou de held zijn? En voelen mannen anno 2011 zich nog geïntimideerd als een vrouw ze aanspreekt? We weten allemaal van elkaar dat we single zijn en dat we op zoek zijn naar contact met andere mensen.

Als mensen me vragen hoe ik het vind om single te zijn, zeg ik wel eens dat ik het graag anders zou zien, maar dat ik het nou eenmaal niet kan forceren. Het enige wat ik kan doen, is ervoor open staan. Fout! Ik kan meer doen, ik kan zelf een berichtje sturen naar iemand, en zeggen wat ik leuk vind aan de ander. Ik kan met meer dan een subtiele hint laten weten dat ik graag in contact kom met de ander. En misschien, heel misschien, kan ik het lot daardoor toch een handje helpen. En alleen die kans al, zorgt er toch voor dat ik recht op mijn doel af zal blijven gaan. En ik hoop nog eens die man tegen te komen die dat nou juist zo leuk aan me vindt!

geplaatst door P_tje - 5199 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl