Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 30 augustus 2011

Stelletje


Ik voel het weer stromen. Nee, ik hoef niet aan Tena Lady voor wie dat denkt. Ik heb me het hele weekend overgegeven aan een Chinese vorm van yoga. En ja, ook ik de scepticus, moet het toegeven. Er is meer tussen hemel en aarde. Of tussen mensen dan alleen praten en aanraken. Energie is voelbaar als je je er voor openstelt. Handen kunnen zorgen voor allerlei sensaties in je lijf zonder dat die handen echt bewegen. Fascinerend.
Hij was er ook. En nee, niet alleen daardoor stroomde het. Nou ja, misschien iets meer dan als ik de cursus alleen had gedaan.

“Zijn jullie een stelletje?” vraagt de juf als we net tien minuten binnen zijn.
“Zijn wij een stelletje?” speel ik de vraag door aan hem. Hij bromt een beetje.
“Wat bedoel je precies?” stel ik haar als wedervraag. Ze raakt in verlegenheid. Mooi. Ik niet. Ik voel wat ik met hem heb maar heb geen behoefte om het te definiŽren. Ik kan het laten voor wat het is.

Het weekend doen we oefeningen met anderen. Ik zie hoe de andere vrouwen onder de indruk zijn van zijn mannelijke energie. Zoals ik dat in een eerder cursus ook was. Ik merk wat het me doet als hij speelt met hun aandacht. Het raakt me even en dan ga ik weer op in het genieten van de handen van de andere vrouwen.

’s Avonds nodigt hij me uit in zijn boomhut. Ik heb namelijk wel gewoon een 1 persoonskamer genomen. Ik klim het trapje op en kruip de boomhut in. Die magische handen van hem zijn weer helemaal voor mij.
“Zullen we een yoni-lingam dialoog doen” zegt hij met zijn fijne gevoel voor humor. Ik zeg nooit nee en dat weet hij.
Dan sluip ik terug naar mijn kamer om vervolgens in een heerlijk diepe slaap te vallen.

De volgende nacht bezoek ik de boomhut weer en ik blijf.
“Ik wil alleen maar tegen je aan liggen en geen sex” zegt hij. Onze lichamen wisselen de hele nacht energie uit. Ik slaap iets minder goed maar voel me heerlijk de volgende ochtend. Hij springt onder de ijskoude buitendouche; mijn oerman.

Als we ’s avonds naar huis rijden praten we twee uur over wat er is tussen ons. Het is een heel open gesprek. We praten ook over onze grote liefdes en wat die ons nog doen. En hoe goed we weten dat we dat niet meer willen; die heftigheid. Maar ook hoe we daar soms wel naar verlangen.

Het is zo fijn met hem te zijn. Maar om ons nou een stelletje te noemen?


geplaatst door Babette - 3512 keer gelezen

beoordeeld 3.69/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl