Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 18 augustus 2011

Zinnen verzetten


Rectificatie: het moest natuurlijk MIJN zinnen verzetten zijn in mijn vorige blog. Eenmaal geplaatst kan ik ze zelf niet meer veranderen of verwijderen, mijn blogs, dus blijft zon taalfout staan; een doorn in mijn oog.

Vorige zomer had ik ook dat gevoel van dat er dringend weer eens iets moest gebeuren na drie weken 24/7 met mijn kinderen te zijn geweest. Het leidde tot een paar verrassende gebeurtenissen. Op zeer uiteenlopende plekken.

Zo was er een rendez-vous op de 8e verdieping van het bekendste hotel van mijn stad. Ik ging er op de fiets heen. Zijn auto met chauffeur stond op de parkeerplaats. De kamer was een ervaring op zichzelf met een zalig bed met wel 20 kussens. Ik nam stiekem alle Crabtree and Evelyn producten mee uit de badkamer als souvenir. We dronken na afloop nog een glas chique wijn met een even zo chique borrelgarnituur erbij in de lobby. Aparte ervaring. Man nooit meer gezien.

Twee dagen later bevond ik me op een afgelegen plek in een vrijstaand huis in het oosten van het land aan tafel bij de eigenaar van een natuurvoedingswinkel. Ik at een biologisch dynamische vegetarische maaltijd door hem bereid, aan zijn houten tafel. We maakten s avonds nog een wandeling langs het kasteel aan de overkant van de straat voor we onder zijn, niet zo fris gewassen, lakens kropen. Bijzondere ervaring. Man nooit meer gezien.

Ze waren allebei 18 jaar ouder dan ik. Ik had daarna wel weer even genoeg van de mannen met levenservaring om het maar even aardig te zeggen. Het waren beiden charmante doch dominante, mannen met een zeer verschillende levensstijl. Bij beide mannen vond ik iets van herkenning. En bij beide mannen voelde ik me niet gezien. En heel jong.

Maar goed; ik had mijn zinnen wel weer even verzet. Wat zal ik dit jaar eens gaan doen?


geplaatst door Babette - 4087 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl