Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 24 september 2011

Zijn de meeste dromen bedrog?

Ik denk dat de titel wel voor zich spreekt en mijn vraag zal dan ook wel duidelijk zijn; zijn de meeste dromen bedrog? Of zit er nog wel een kern van waarheid in een droom? Of is het iets wat je graag zou willen (zien)?

De laatste tijd droom ik vaak over een man die ik steeds beter leer kennen, die ik vrij regelmatig spreek. Het is een man die ik ken van de hockeyclub en als ik hem spreek, is het in eerste instantie over hockey, vervolgens worden de gesprekken wat persoonlijker en spreken we de dag een beetje door, we vertellen wat we hebben mee gemaakt, hij vertelt me wat hem bezig houdt, hij belt me als hij pech heeft met zijn auto en heeft dan even wat (mentale?) steun nodig en vraagt of ik dan even dingen van hem wil overnemen op hockeygebied. Allemaal geen probleem om dingen over te nemen van hem al heb ik het vrij druk op het moment.

Maar het heeft ook wel een keerzijde; hij heeft een vrij belangrijke functie binnen de hockeyclub, het is niet altijd even makkelijk om na te gaan of het vriendschappelijk is of omdat we elkaar nodig hebben gezien onze functies binnen de hockeyclub of zou het beiden zijn. Is het niet de bedoeling dat we neutraal zijn naar elkaar, naar de hockeyclub in het belang van de club??
Maar ja, als 1 van de 2 op vakantie is, sturen we elkaar wel smsjes, eerst “zakelijk”, later worden de smsjes weer persoonlijker……….

Ik weet eigenlijk niet wat ik er mee aan moet, ik weet niet wat ik voor hem voel of moet voelen en ik weet al helemaal niet wat hij voelt, denkt of wat dan ook.

Het bizarre is wel, dat ik vanochtend, vlak voor ik wakker werd over hem droomde, we liepen ergens op straat met een jong kind rond de 4 of 5 jaar (hij heeft 2 puberdochters en ik heb geen kinderen dus wie dat kind is, geen idee), toen we daar zo liepen, sloeg hij ineens een arm om me heen, ik sloeg een arm om hem heen en het voelde enorm vertrouwd, we keken elkaar met een enorme grote glimlach aan en we waren op dat moment duidelijk erg blij met elkaar. Even later werd ik met een big smile wakker en had de hele dag energie voor 100………

Is deze droom bedrog? Of vinden elkaar (stiekem?) toch wel erg leuk maar durven we dat niet naar elkaar uit te spreken???

De reden dat ik het ook niet zo goed weet, is omdat ik een ongeveer 2 maanden geleden met een date ergens zat te eten. Hij liep heel toevallig met 2 gemeenschappelijke kennissen langs en hij riep erg enthousiast mijn naam toen hij me zag zitten.
Het leek wel een Frans tafereel; iemand zit ergens te eten, er komen 3 vrienden langs, we begroeten elkaar met 3 zoenen en zij gingen weer verder.

Die zelfde avond hebben we elkaar weer gesmst, hij vond het leuk om te zien dat ik daar zat met een date en hij zei toen dat hij verliefd is op iemand die hem niet wil……….
Pffffffffffff lastig allemaal. Het lijkt een soort van spelletje; aantrekken en afstoten zonder dat we het ooit over “ons” hebben en wellicht denken we er beiden hetzelfde over, wellicht ook niet, ik weet het niet……………..geplaatst door Siepje - 5023 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl