Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 9 oktober 2011

De date die nooit is gekomen

Afgelopen donderdag zou ik een date hebben met een man via deze site. We hadden al een tijdje gemaild en om niet eindeloos door te mailen, hadden we besloten om elkaar maar eens te zien.
In eerste instantie hadden we voor een week eerder afgesproken, dit had de beste meneer in kwestie afgezegd omdat het hem niet uitkwam vanwege werk (we zouden gaan lunchen op een doordeweekse dag), dit kan uiteraard gebeuren. Toen maar een andere datum geprikt, nu om een keer ’s avonds wat te gaan eten in een leuk eetcafé waar voornamelijk buurtbewoners komen en weinig mensen van buiten de stad. Dus zo gezegd zo gedaan. Ik ben bewust wat eerder van mijn werk weg gegaan om op tijd op de plek van bestemming te zijn.

Eenmaal daar aangekomen, was mijn date er nog niet, dat kan natuurlijk gebeuren dat je wat later bent. Na een kwartier hem maar eens een mailtje gestuurd (lang leve de smartphones) via deze site dat ik al een tijdje op hem stond te wachten. Stom genoeg hadden we elkaars telefoonnummers niet om even te kunnen bellen om te vragen waar hij bleef.

Na een half uur te hebben gewacht en inmiddels toch wel trek te hebben gekregen, ben ik maar weer naar huis gegaan en was ik teleurgesteld en vol onbegrip.

En dat onbegrip zit er nog in; dat je toch niet wil daten met me (of met wie dan ook) kan en mag uiteraard maar zeg de afspraak dan af lijkt me. Dan is er niks aan de hand, dan had ik het jammer gevonden maar ok, dat mag……….

Eenmaal thuis heb ik hem nog een mailtje gestuurd dat ik het jammer vind dat hij er niet was. Inmiddels zijn we een paar dagen later en hij is niet meer online geweest, dus hij heeft mijn mails nog niet gelezen.
Ik begrijp er niks meer van, jullie wel?????????

Gaan we tegenwoordig zo met elkaar om? Of ben ik erg ouderwets en hecht ik veel waarde aan de (ouderwetse?) geldende waarden en normen? Of klink ik nu teveel als Balkenende met z’n eeuwige waarden en normen?

Anyway, ik denk dat mijn betoogje wel duidelijk is, ik vind het ronduit onbeschoft om gewoon maar niet te komen opdagen als je een afspraak hebt zonder af te zeggen en daarna ook niks van je te laten horen…… In wat voor maatschappij komen we dan terecht? Zijn dat de mensen die zeggen hoger opgeleid te zijn die niet komen? Of geldt het voor iedereen ongeacht opleidingsniveau??
Afgezien het opleidingsniveau, ik stel het niet op prijs dat mensen zo met mij omgaan.

Mijn motto is dan ook in dit geval; behandel anderen zoals je zelf behandelt wil worden………

geplaatst door Siepje - 5948 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl