Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 2 oktober 2011

De meeste dromen zijn echt bedrog………

In mijn vorige blog vroeg ik me af of de meeste dromen bedrog zijn. Ik had het toen over iemand van de hockeyclub die ik zeer regelmatig zie. Aardige man maar eigenlijk niet interessant, te oud, 2 puberdochters die bij hem wonen, eigenlijk teveel “te” overal voor en overal waar “te” voor staat, is niet goed……..

Maar er is nog een man die daar rond loopt, aanzienlijk jonger dan die oudere man. Deze jongere man is uiterst charmant, vriendelijk, aardig, wel iemand waar ik een blokje om voor zou willen gaan en wel een keer een beschuitje mee zou willen eten….. Omdat het gewoon een aardige man is, is hij tegen iedereen aardig, dus ook tegen mij, maar ik dacht een tijd dat hij me wel net ietsjes aardiger zou vinden omdat hij naar me toe komt voor een praatje…

Zo ook vandaag, ik sprak hem weer even samen met wat andere mensen en hij liet ineens het woord schoonvader noemen in het gesprek, ik dacht even “hoor ik het nou goed? Zei hij mijn schoonvader?” Natuurlijk hoorde ik het goed en hij had het over zijn schoonvader.
Omdat ik hem nooit met een meisje aan zijn zijde zie, dacht ik altijd dat hij single was, maar helaas, hij heeft een vriendin waar hij mee samenwoont…….

Op weg naar huis ging er echt door me heen “hoe komt het toch dat alle leuke mannen aan de vrouw zijn?” Het antwoord is natuurlijk simpel, omdat het leuke mannen zijn.
Maar wat is er dan mis met alle leuke mannen en vrouwen die naarstig op zoek zijn naar een partner via internet? Hebben wij inmiddels de boot gemist omdat we te kieskeurig zijn omdat hij te lang, te kort, te dik is of een roze vlinderdasje draagt op de foto? Weten we überhaupt waarom iemand dat vlinderdasje draagt? En waarom keuren wij dat meteen af? Het kan natuurlijk best zijn dat hij dat dasje van zijn opa heeft geërfd omdat hij zo’n speciale band had met opa en vroeger altijd zei dat hij later als hij groot is op opa wil lijken. Nu is hij groot en heeft dus het dasje van opa om, hoe lief is dat?

Keuren wij (en ik in bijzonder) al heel snel iemand af na het zien van de foto (stom vlinderdasje) of omdat hij te klein is? Of omdat hij niet lijkt op je vorige vriendjes (het is niet voor niks een exvriendje toch?) maar eigenlijk wel een goede partner is die we kunnen vertrouwen, die een goede partner is, die een goede vader zou kunnen zijn?

Bij de man waar ik het net over had (die dus blijkt samen te wonen) klopt alles zeg maar, hij is wat aan de kleine kant maar daar had ik me overheen kunnen zetten. Maar ja, het kan niet, hij woont samen en daar blijf je dus van af. Dus helaas weer een gemiste kans voor mij…

Op naar de volgende; er moet toch ergens iemand voor me rond lopen? Er wordt toch altijd gezegd dat op ieder potje een dekseltje past? Waar blijft mijn dekseltje dan?

geplaatst door Siepje - 5432 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl