Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 28 oktober 2011

Ruim 3000 bezoekers

Ruim 3000 bezoekers, die naar mijn profiel hebben gekeken. Ik sta nu ruim een jaar op M4M, veel kijkers, gemiddeld 250 per maand dat zou toch het een en ander moeten opleveren.

Tja, het heeft me echt wel het een en ander opgeleverd;-) leuke, dierbare contacten met andere zoekende vrouwen maar ook mannen. Een van die mannen heeft veel wat ik in een man zoek. Waarom dan niet, wat houdt mij tegen? Wat wil ik, wat zoek ik dan.

Ik kwam er achter dat ik: het gevoel wil hebben dat ik bijna stik van geluk, iemand die mij mijn adem bijna beneemt. Dat mijn hart van geluk mijn lichaam uit dreigt te springen. Als je niet bij de ander bent je fysiek pijn voelt van verlangen. Tja als je niet uitkijkt je hoofd, je hersens knappen omdat het gevoel zo groot is.

Jeetje, dat is heftige kost, weet niet of ik dit nog een keer mag meemaken. Mijn zoon denkt dat het maar 'Once in a Lifetime' gebeurt. Ik geloof dit niet en ga er vanuit dat er meerdere personen rond lopen die je/mijn evenknie kunnen zijn. Pas zei een goede vriend, 'vrouwen tussen de 50 en de 60 jaar zitten in de val'. Hier snapte ik niet zo veel van maar hij bedoelde: Als je als vrouw in de 50 bent, zijn eigenlijk alleen mannen van achter in de 50 of 60-ers in je geïnteresseerd. Maar dat zijn vaak oudere mannen, in hoe ze zijn en wat ze willen. Mijn energie sluit beter aan bij jongere mannen, vond hij, maar als die mannen naar mijn profiel kijken, dan vinden ze mij over het algemeen wel leuk. Maar als ze mijn leeftijd zien denken ze vaak: dat is een oude vrouw;-) dus bij beide groepen, oudere en jongere mannen match je dan niet en dan val je ook nog vaak buiten de boot op single-activiteiten, vrouwen mogen dan soms niet boven 55 zijn, dan ben je kennelijk te oud als vrouw, maar niet als man…

Forget it, 'ik bruis van de energie' en merk vaak dat mannen van mijn eigen leeftijd mij niet bij kunnen houden en sorry maar zeker mannen die ouder zijn. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat die mannen niet hoeven te reageren. Je weet maar nooit wanneer mijn neus gaat krullen.

Er zijn misschien ook wel mannen van mijn eigen leeftijd die ook bruisen van de energie. Tja, of ik dan een ADHD dame ben, nee ik kan echt wel navelstaren, wolken kijken of wat dan ook. Grote genade of mijn hemel, moet ik dan gewoon nog eens 3000 bezoekers afwachten.

Soms zie ik mannen, die ik wel leuk vind maar die kan ik niet eens schrijven omdat ze alleen contact willen hebben met vrouwen in 'bepaalde' leeftijds categorie. Wat kan ik nog zeggen, dat ze niet weten wat ze missen. Ik ben lollig, lief en ach ze moeten mij maar aanschrijven en er achter komen wat ik allemaal ben en niet ben.

Hoop dat ik je snel tegen kom en………

geplaatst door Eik - 5466 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl