Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 13 oktober 2011

Twee en een halve week later

Het nieuwtje is eraf. De bewijzen dwarrelen en slingeren door de kamer. Er moet ineens dagelijks actief worden schoongemaakt. Gisteren kwam er iemand op de koffie. Ze vroeg of het me beviel en ik antwoordde: van mij mogen ze terug naar het asiel.

’s Avonds hou ik mijn hart vast voor de onderburen, want dan rennen ze als een stel galopperende paarden door het huis. Ik ging laatst sporten en ik zag ter plekke dat mijn zwarte sportbroek onder de kattenharen zat, ik schaamde me dood. Natuurlijk moeten ze ook weten waar ze wel en niet mogen komen. Bed en bank is verboden terrein. De wasmand vol schoon wasgoed, daar had ik nou weer niet aan gedacht. Ze worden steeds vrijer en laten hun karaktertjes zien en ineens wordt in mijn eigen huis ook mijn karakter op de proef gesteld. Aan iedereen die langs komt vraag ik of ze iets ruiken van de kattenbak, want straks stinkt het hier terwijl ik het zelf niet meer in de gaten heb.

Het is gewoon een ommekeer na een paar weken, de nadelen komen in beeld. De liefde wordt op de proef gesteld. En daar doel ik op. Het is wederom raar dat ik de vergelijking trek, maar wat, als er een heuse vent bij mij was ingetrokken en we zijn twee en een halve week verder… komt er dan ook zo’n punt?

Mijn dochter rekende uit: hoe oud worden ze ongeveer? Hoe oud ben jij dan? Zolang zit je er aan vast. Ohoh, zei ze… zo kort? Ik wil dat ze voor altijd bij ons blijven. En zo denk ik er ook over. Je moet wel mijn gezicht erbij zien, als ik zeg dat ze terug moeten. Natuurlijk niet. Alleen ik moet iets meer moeite doen om de bijkomende nadelen te accepteren, dan mijn dochter.

Als ik nog eens een vent tegen het lijf loop die ook na twee en een halve week de nadelen overtreft, dan ben ik blij, heel blij! Voordeel is wel, dat de man jouw nadelen ook moet accepteren. Katten hoeven die moeite niet te doen. Stelletje stinkers.

geplaatst door Possess - 5621 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl