Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 9 oktober 2011

Vakantie

Het is alweer veel te lang geleden dat ik heb geschreven. Maar ik heb een excuus… ik heb het druk gehad :-). Oke, dat is niet zo origineel, maar de reden waarom ik het druk had wel hoor, ik ga namelijk over 5 dagen op vakantie. En dan moeten er veel dingen gedaan worden, afgerond worden, voorbereid worden, je kent het wel.

Vorig jaar ben ik in september een weekje op vakantie geweest. Daarna heb ik denk ik 4 vrije dagen opgenomen, en nu staat er dan eindelijk weer eens een reisje op het programma, en wat voor een!! Ik ga een 3-weekse rondreis maken in Mexico en omringende landen! Het lijkt me een erg bijzondere reis. Ik ben nog nooit in midden Amerika geweest en ben heel erg benieuwd naar de bevolking, de cultuur, de uitzichten, de natuur, de plekken waar we komen, maar ook naar mijn reisgenoten. Voor het derde achtereenvolgende jaar komt het zo uit dat ik rond vakantietijd single ben. En wat is er dan beter dan met een singlesreis meegaan?! Het is me de vorige twee keer goed bevallen. De mentaliteit is toch dat je andere mensen wilt leren kennen. En niet perse om de man of vrouw van je dromen tegen te komen, maar wel omdat je geïnteresseerd bent in andere mensen en omdat je graag gezelschap hebt tijdens je reis.

Zo heb ik de afgelopen weken dus erg uitgekeken naar deze vakantie. Ik heb erover gelezen, ik heb een poging gedaan om in een paar weken spaans te leren (maar daar heb ik te weinig tijd ingestoken moet ik eerlijk bekennen), ik heb nog wat dingen aangeschaft, heb me laten inenten en ben nu mijn spullen aan het pakken. En nu komen dus ook de zenuwen. Want wat doe ik mezelf weer aan… meer dan 20 nieuwe en onbekende mensen!! Hoe zal het gaan in de groep, zitten er mensen bij met wie ik goed op zal kunnen schieten, heeft iedereen er net zoveel zin in, zijn er mensen die ook zenuwachtig zijn?

Uiteindelijk weet ik heel goed dat ik me prima ga redden hoor, dat is me de vorige keren ook geluk, en daar heb ik zelfs ook leuke contacten aan overgehouden. (De sinterklaasplannen zijn alweer gemaakt met wat reisgenoten uit het verleden!) Als ik daar eenmaal ben, de mensen heb gezien, de vliegreis achter de rug is en we goed en wel op pad zijn dan zal ik mijn weg snel genoeg kunnen vinden. Maar het is toch weer spannend, dat gevoel alsof ik mezelf weer in het diepe ga gooien. Ach, zolang ik zelf weet waar ik het voor doe, en dat is mooie reizen maken, eens wat vrije tijd inlassen (echt veel te lang geleden), nieuwe mensen leren kennen en mooie ervaringen aan mijn lijstje toevoegen!

Mocht ik er niet meer toe komen om voor de vakantie opnieuw te schrijven, dan weten jullie dus dat ik de volgende keer met reisverhalen kom!

geplaatst door P_tje - 5356 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl