Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 23 oktober 2011

Wens


Vrijen, sex hebben of de liefde bedrijven. Zoveel namen, zoveel smaken voor een en dezelfde soort activiteit.
Met elke man is het weer anders; dat is een feit. Geur, lichaam, geest en gevoel geven steeds weer een andere beleving van hetzelfde fenomeen.
Als ik me helemaal op mijn gemak voel bij een man en me zonder gene kan overgeven dan ben ik meestal niet echt verliefd. Maar dan durf ik wel helemaal te gaan voor mijn eigen genot. Ik maak me niet meer druk om hoe ik er bij lig of hoe raar ik doe. Ik ga op in het moment en ben na afloop volledig bevredigd.

Als ik verliefd ben dan is er sprake van de liefde bedrijven en dan is het meer een geestelijke aangelegenheid. Dan komt er meer gevoel bij kijken. Dan kan het een extatische ervaring worden op geestelijk niveau. Teder, zacht, lief vrijen wordt het dan.
Soms moet ik heel erg huilen tijdens dat soort vrijen. Het brengt me dus dichtbij mijn gevoel.

Als ik een man spannend vind dan kan ik enorm opgewonden worden. Fysiek vooral. Dit leidt tot heftige seks. Waar ik nog weken lang op kan teren. Steeds als ik terug denk voel ik weer die opwinding.

Lust of liefde ; ik kan soms niet kiezen.

Ik was onlangs op een reunie van de middelbare school. Mijn eerste vriendje was er; al jaren getrouwd. Mijn vriendinnen van 23 jaar geleden waren er. En ik was de enige gescheiden vrouw in hun midden. Alle 8 nog keurig met dezelfde man als jaren geleden.
Ik voelde me ineens zo bevrijd. Ik heb na mijn scheiding zoveel geleerd over mezelf en vooral ook over relatie’s, mannen en mijn sexualiteit dat had ik nooit willen missen.
Ik was ook een beetje jaloers. Hoe krijgen zij het wel voor elkaar om harmonieus samen te leven in een gezinsverband? Je gesteund weten in moeilijke tijden, samen lachen om je kinderen, de ander eens lekker verwennen of ontzien.
Dat miste ik allemaal deze week weer zo; alleen in mijn vakantiehuisje met mijn kinderen.

Tot ik dan weer zo’n heerlijk vrijgezellenweekend heb als nu. Uitslapen, vrijen met mijn minnaar, samen ontbijten, lekker eten bij mijn platonische vriend, samen lachen om een film en na afloop in een kroeg belanden met live muziek en veel wijn. Tussendoor ook nog de kranten lezen, een wasje draaien, boodschappen doen op de fiets en een beetje schrijven!

Ik kan niet kiezen; vrijheid of gebonden zijn. Lust of liefde. Het liefst zou ik niet willen kiezen en het allemaal tegelijk ervaren. Of is dat een heel onmogelijke wens?

geplaatst door Babette - 7354 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl