Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 8 november 2011

Zum letzten mal....

Het is zover, ik ben eruit. Ik gun jullie nog deze laatste blog van mij, jullie hebben een paar daagjes leestijd, en dan is het zover: de stekker gaat uit mijn account. Na een maand of acht heeft de datingmoeheid toegeslagen. En waarom geld blijven uitgeven aan iets wat je steeds meer gaat tegenstaan. Toch?

Een klein maandje geleden had ik een date. We troffen elkaar voor de tweede keer en het was leuk. De kus na afloop was nog net geen hartstochtelijke liefdeszoen, maar toch: hij was zeker intenser en meer geladen dan het plichtmatige links-rechts-linkswerk van de eerste ontmoeting. In de week daarop bleven we leuk mailen en probeerden we een derde date te regelen. Ineens kwam het mailtje. 'Ik heb hier via de site nu iemand anders ontmoet. Veel succes verder, hè!'

Ik dacht even dat het deze keer niet zo was, maar dat was het dus wel. Weer was ik al die tijd gewoon een kandidaat in een sollicitatieprocedure geweest. Ik had de mailfase en de eerste twee ontmoetingen doorstaan, maar de vierde ronde haalde ik niet. Een andere kandidaat bleek geschikter.....

Het was niet de eerste keer dat dit gebeurde, maar ik had niet voor mogelijk gehouden dat het in zo'n ver stadium nog kon. Ik had uiteindelijk veel van mezelf blootgegeven, maar moest het doen met een 'Succes verder, hè'. Dit is dus de wereld van het daten. Het kennismaken met mensen waaruit misschien iets moois kan volgen, is in feite een competitie met één of meer tegenstanders die je nooit zult zien. Het is alsof we weer ridders zijn die moeten strijden voor de hand van een vrouw. Alleen blijft onze tegenstander nu een Grote Onzichtbare Onbekende.

Mijn walging van dit paralleldaten is niet de enige reden waarom ik ermee op hou. Als ik in een week tijd één profiel zie dat me boeit is het echt veel. De inwisselbaarheid van de profielen heeft me echt afgestompt de afgelopen maanden. Is er nou niemand die iets anders weet te verzinnen dan spontaan, sportief en 'Komt een vrouw bij de dokter (één keer zelfs geschreven als 'Toen kwam er een vrouw bij de dokter')? De eeuwige eisenlijstjes waarin altijd weer dezelfde dingen staan. Ik ben er gewoon echt klaar mee. Deze oppervlakkigheid is gewoon niet aan mij besteed.

Er is wat mij betreft niets mis met M4M als site. Ik ben erg te spreken over de T2S-mogelijkheid en natuurlijk het feit dat we konden bloggen. Nepprofielen komen nauwelijks voor en zijn ze er, dan worden ze er in no time afgegooid. Maar of de matchmachine nou echt werkt....ik heb mijn twijfels, maar heb dan ook nooit op basis daarvan contact met iemand gezocht:)

Ik ga binnen nu en een paar dagen de site verlaten. Ik wens jullie natuurlijk het allerallerbeste toe in de liefde en waarin dan ook!

groeten Tweez

geplaatst door Tweez - 4883 keer gelezen

beoordeeld 3.77/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl