Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 2 januari 2012

Vrouwen komen terug op aarde, mannen ook

Vroeger was het leven zoveel eenvoudiger. Een man ging met een knots het bos in, scoorde een konijn of een hert terwijl de vrouw in de grot op hun kroost paste. Als zij elkaar wilden (be)minnen sleurde hij haar enthousiast mee het bos in en zij bedreven de liefde. Na het eten werd met stokjes of steentjes gespeeld en we sliepen met z’n allen bij elkaar onder de berenvellen. Helder en duidelijk. Sinds die tijd is er veel veranderd en wellicht ook verbeterd. Maar dat laatste durf ik te betwijfelen.

Na dat eerste tijdperk is het eigenlijk heel erg fout gegaan. Er kwam lange tijd enorme rolverwarring. Mannen bleven in de grot voor de kinderen zorgen, vrouwen gingen met een knots het bos in. Niemand wist nog wie wie het bos in moest sleuren. En in het bos moest nog worden afgesproken wie boven op moest en wie onderop waardoor het doel een beetje uit het oog werd verloren. Ondertussen ging de vrouw multitasken. Ze belde snel met de oppas. Want wie past er op de kinderen? Wie zorgt er voor het eten? En wie stofzuigt de grot? Na het bedrijven van de liefde werd uitgebreid besproken of het een ieder naar de zin was geweest en aan zijn dan wel haar trekken was gekomen. We raakten enorm in de war. Er verschenen boeken over zoals ‘Vrouwen komen van Venus, mannen van Mars’ en 'De nieuwe man'. De man mocht niet meer echt man zijn, de vrouw niet meer echt vrouw en niemand wist nog hoet het dan moest. Het scheiden nam een vlucht!

Hierna volgde de multimediaperiode wat we moesten een nieuwe, een verse. Mannen en vrouwen gingen massaal het internet op om achter hun computer de man of vrouw van hun dromen uit de internetwinkel te halen. Via tweets, sms-en en mails werden de lijstjes duidelijk gemaakt, slanke enkels had, een groot brein etc. Wij dachten echte communicatie te kunnen vervangen door multimedia.

Gelukkig zijn we in 2012 in het derde tijdperk aangeland. Mocht u denken dat ik een aanhanger ben van de Jehova, dat ben ik niet. Ik mag als boodschapper alvast het nieuwe licht verkondingen. Uitleg over het nieuwe tijdperk verschijnt straks in het nog te publiceren boek ‘Vrouwen zijn weer terug op aarde, mannen ook’. Hierin komen 10 overzichtelijk punten in naar voren die ik graag alvast met u wil delen.

1. Vrouwen willen gewoon veroverd worden ook al zeggen ze van niet. Dus mannen gewoon initiatief nemen. Om een beetje op gang te komen kun je beginnen met de zin uit je pubertijd: ‘Ga je mee brommers kiekn?’ Wat zoveel wil zeggen, wil je het met mij eens onderzoeken? In het ergste geval hoor je ‘nee, liever niet’. Maar echt van een ‘nee’ is nog nooit iemand dood neer gevallen.

2. Mannen zorgen voor een oplossing wanneer iets stuk gaat in de grot, bijv. de verlichting, lekkende kraan, de wc verstopt enz.. Mocht hij twee linker handen hebben dan besteed hij dit uit van aan een vriend of doet een cursus ‘hoe krijg ik weer twee rechter handen.’ Hoflijkheid wordt weer opnieuw uitgevonden.

3. Mannen letten weer op non-verbale signalen als een knipoog etc. en sleuren hun vrouw het bos in als ze de liefde willen gaan bedrijven eventueel vergezeld met wat kaarslicht en bijbehorende attributen maar niet teveel gedoe. Vrouwen houden hun mond onder het vrijen en zeker daarna!

4. Kinderen krijgen weer heldere regels zonder dat er steeds over moet worden gepraat en doen weer klusjes voor de oude buurvrouwen en buurmannen in de straat.

5. Elke week gaan we op buiten op de aarde zitten en beseffen. Dit is onze grond. Dit is onze aarde. Hier moeten we zuinig op zijn en de echte aardemensen kunnen zelf wat gaan verbouwen in de tuin. Want aardappels komen echt van het land en chocolademelk komt niet uit de koe! Wij zijn van de aarde en alles komt daar uiteindelijk uit vandaan!

6. Er komt internationale kortsluiting. Alle multimedia doen we de deur uit. We nemen een hyper moderne tam tam en seinen regelmatig met familie en vrienden om te informeren hoe het gaat. De uitgestorven vraag ‘Wat kan ik voor je doen?’ wordt weer populair. Na de korstsluiting is er een periode van afkicken met bijbehorende verschijnselen als coldturkey, desoriëntatie etc. waar je gewoon even doorheen moet. Daarna komt er iets creatiefs in je brein naar boven. Ik noem bijv. lekker schilderen bij Julia28, vers koken, een boek lezen (ja geen digitale maar zo een die je gewoon kunt ruiken), scrabbelen op zo'n echt bord, elkaar lekker masseren, in de pashokjes bij C en A de liefde bedrijven of we doen gewoon even niks, helemaal niks!! 

7. Als we ons rot voelen of in de war zijn bellen we geen ( dating)coach of therapeut maar gaan we naar een vriend of vriendin die echt naar ons luistert, ons troost en de goede vragen stelt.

8. We nemen een baan om de hoek met wellicht minder salaris zodat we niet meer uren lang in de file staan en daarmee veel tijd en onze aarde sparen. Het tekort aan salaris missen we nauwelijks want we hebben door het echte contact ineens stukken minder materiële zaken nodig.

9. Op het volgende oudjaar bakken we zelf oliebollen, doen we spelletjes en nodigen we de oude buurman of zieke buurvrouw uit die dit jaar niemand heeft om het mee te vieren. En we doen dit omdat wij zelf daar veel van kunnen opsteken.

10. Januari 2012 gaat het nieuwe tijdperk ‘Vrouwen komen terug op aarde, mannen ook.’ in. Als boodschapper van het licht hoop ik dat u het doorvertelt!


geplaatst door Julia28 - 4969 keer gelezen

beoordeeld 3.44/5 (18 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl